12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tarnaméra
www.tarnamera.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: TIMÁR LÁSZLÓ E-mail: tmerajegyzo@t-online.hu
 Telefon: 0036-36-479-101 Fax: 0036-36-579-028
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    Ifjúsági szállás, tábor,    imaház, kápolna,    kastély, kúria,    kemping,    múzeum,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    templom,    uszoda, strand

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Kőhíd (Tarna-híd) - Tarnaméra

Cím: Tarnaméra, Tarna híd

Értékes műemléke Tarnaméra településnek az 1813-ban Rábl Károly tervei szerint épített, Nepomuki Szent János szobrával díszített Tarna-híd.
 étterem
 

Arany Mókus Vendéglő - Tarnaméra

Cím: 3284 Tarnaméra, Árpád út 19.
Telefon szám: +36-36 479-271
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: aranymokusvendeglo.hupont.hu

Éttermünk az Arany Mókus Vendéglő Tarnaméra központjában várja kedves vendégeit! A 60 férőhelyes helyiségben vacsorák, osztálytalálkozók, bankettek, Gála vacsoraestek színhelyéül szolgál! Csinos felszolgálók, jókedv párosul a házias ízek mellé! Hideg tálak elkészítését is vállaljuk, megrendelés esetén! Térjen be hozzánk!
 Ifjúsági szállás, tábor
 

Tarnaméra Termálstrand és Ifjúsági tábor

Cím: 3281 Tarnaméra, Kastélypark
Telefon szám: +36-70 655-6719
Link: www.tarnamera.hu
Kapcsolattartó személy: Tóth Ildikó

A stranddal szemben található a Tarnamérai Termálstard és Ifjúsági táborban lehetőség van különböző nyári táborok, osztálykirándulások szervezésére.
 imaház, kápolna
 

Pusztafogacsi kápolna
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Tarnaméra Pusztafogacs - külterület
Telefon szám: +36-36 479-114
Link: www.pusztafogacs.hu

Tizenkét éve romosodik, pusztul utolsó felújítása óta az 1776-ban épült pusztafogacsi kápolna. Megmentésére most újabb akciót kezdeményeztek.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Almássy kastély - Tarnaméra

Cím: Tarnaméra, Árpád utca 8.
Telefon szám: +36-36 479 514
Link: www.tarnamera.hu

A török hódoltság kezdetén sokáig lakott maradt, ám Eger eleste után egyre többször említik lakatlan helyként. 1701-ben került az Almássy család tulajdonába, akik csaknem 200 évig birtokolták. 1780-ban építették fel első barokk stílusú kastélyukat. Az 1945 után általános iskolaként hasznosított épületben 1996-ban kapott helyet az ország első Rendőrmúzeuma.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Strand Kemping - Tarnaméra

Cím: 3284 Tarnaméra, Strandfürdő, Dobó u. 2/a
Telefon szám: +36-70 325-4066
Link: miraquakft.wix.com/tarnatermalstrand
Fax szám: +36-26 351-827

A tarnamérai kempingben négy személyes, családias elrendezésű faházak, sátortábor, lakókocsi-parkoló várja a vendégeket. A kempingen belül lehetőség van: grillezésre, bográcsozásra, sportpálya használatra (tenisz, asztalitenisz, foci), erdei játékokat játszani az ősparkban, valamint kézműves foglalkozásokon is részt vehetsz. A strand területén - a kempingen kívül - 11 db. 4 személyes faházban is megszállhattok.
 múzeum
 

Magyar Rendőrmúzeum - Tarnaméra

Cím: 3284 Tarnaméra, Árpád u. 8. Almássy Kastély
Telefon szám: 0036-36-479-514
Link: www.rendormuzeum.atw.hu

Az Almássy kastélyban ma rendőrmúzeum működik, amely 1996. augusztus 31-én nyílt meg, és ez volt az első hivatalos magyar rendőrmúzeum. Az Almásy kastély ezelőtt kihasználatlanul állt, ez adta az ötletet, hogy jó lenne itt megnyitni Magyarország első rendőrmúzeumát. A múzeum egyik alapítója Dr. Gulyás István erki állatorvos, aki maga is fanatikus gyűjtő. A kiállítási tárgyak száma folyamatosan nőtt. Ebben nagy szerepe volt a múzeum másik alapítójának, Dr. Francsics Ottó rendőr alezredesnek, a Hevesi Rendõrkapitányság vezetõjének.
 programok, rendezvények
 

Heves megyei Vadásznap 2009

Cím: Tarnaméra, Strandfürdő - Kastélyudvar
Link: www.tarnamera.hu

2009. július 18-án került megrendezésre a Heves megyei Vadásznap.


Pusztafogacs Napja

Cím: Tarnaméra Pusztafogacs
Link: www.tarnamera.hu

Pusztafogacs Napja 2008. szeptember 20. A hagyományteremtő szándékkal életrehívott rendezvény a pusztafogacsi kápolna megmentésének érdekében született, s terveink szerint minden év szeptember harmadik hétvégéjén megrendezésre kerül.
 sétáló utca, városkép
 

Képek Tarnaméra településről

Cím: Tarnaméra
Link: www.tarnamera.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Tarnaméra Heves megyedéli határa mentén, a Gyöngyösi-síkon, a volt hevesi járás nyugati részén, Hevestől 10 km-re északnyugatra fekvő település. Ott terül el, ahol a Gyöngyöst Hevessel összekötő másodrendű műút átszeli a Tarna folyót és a holt-Tarna medrét. A településen több műemlék található. Többek között a volt Almásy-kastély, amelyben működik Magyarország első Rendőrmúzeuma. A kastély parkjában pedig 39 Celsius fokos vízű termálfürdő, kemping és ifjúsági szállás van. Fotó: Lencsevégen Tarnaméra fotópályázat anyaga.
 templom
 

Római katolikus templom Tarnaméra

Cím: 3284 Tarnaméra, István u. 15.
Link: www.tarnamera.hu
Telefon szám: +36-36 479-299

Tarnaméra 1778-79-ben épült barokk stílusú római katolikus temploma (Szent Márton püspök) a faluközpontban áll, egy bronzkori telephalmon.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Tarnamérai Termál- és Strandfürdő

Cím: 3284 Tarnaméra, Strandfürdő, Dobó u. 2/a
Link: miraquakft.wix.com/tarnatermalstrand
Telefon szám: +36-70 325-4066
Fax szám: +36-26 351-827

Ismét nyitva a Tarnamérai Termál- és Strandfürdő! Nyitva tartás minden nap 9 - 19 óra között. A strand csodálatos környezetben, közvetlen a Tarna patak mentén terül el. A területén található kocsányos tölgy, juhar, kőris, akác és két platán fák egyedi hangulatot teremtenek. A strandon található feszített víztükrű medence (24x14x1,35-1,60), gyermekmedence, termálmedence (39 celsius fok). A termálvíz, mely 610 méter mélyről tör fel, jódban és vasban igen gazdag. Ennek következtében nőgyógyászati problémák gyógyulását segíti elő.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.