12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tarján
www.tarjan.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Klinger Tamás E-mail: jegyzo@tarjan.hu
 Telefon: +36-34 372-613 Fax: +36-34 372-761
borospince,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    imaház, kápolna,    lovaglás,    mulatság, fesztivál,    szálláshely,    templom,    vadászat

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Pincesor - Tarján

Cím: Tarján
Link: www.tarjan.hu

Tarján présházai között több száz éves is található. Borai a környéken is elismertek.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Kálváriadomb - Tarján

Cím: Tarján, Fő út
Link: plebaniatarjan.lapunk.hu

Az 1850-es években épült. A második világháború idején teljesen lepusztult. Először 1985-ben újították fel, ideiglenesen. 2003-2004-ben, a Tarjánért Baráti Kör adományának köszönhetően, újjáépült, hogy Krisztus Szenvedése által hirdesse a szeretetet és a békét. A Stációkat a tarjáni kötődésű, budapesti keramikus, Szabó Kata készítette. Létrejöttük helyi családok felajánlásainak köszönhető.
 étterem
 

Öreg Favágó Kocsmája Tarján

Cím: 2831 Tarján, Móricz Zs. tér 9.
Link: www.oregfavago.hu
Telefon szám: +36-34 372-003
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

2006 év elejétől fogadja vendégeit ez a tradicionális vendéglő, az Öreg Favágó Kocsmája melyben hamisítatlan bajor hangulatot találnak az ide betérők. Az étterem külső és belső megjelenésében egy alpesi, tiroli kis kocsmát idéz, melynek berendezése egyedi, rusztikus hatású asztalosmunka.
 imaház, kápolna
 

Tatai utcai kápolna - Tarján

Cím: Tarján, Tatai utcai
Link: plebaniatarjan.lapunk.hu

A Fájdalmas Szűzanya tiszteletére épített kápolna alapkövét 1858. május 31-én rakta le Nagy Kéri Scitovszky János Magyarország hercegprímása, esztergomi érsek. Felújítása és megnagyobbítása 1997-ben történt a Német Rend Irgalmassági Műve (DOH) által. A hívek májusban szentmisével és litániával, októberben szentmisével és rózsafüzérrel köszöntik az Istenanyát, a Fájdalmas Szűzanyát.
 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Tarjáni Zenei Fesztivál

Cím: Tarján
Link: www.tarjan.hu
Telefon szám: +36-34 372 613

Tarjáni Zenei Fesztivál Tarján, 2010. augusztus 20-21-22. A Zenei Fesztivál Tarján legfontosabb és legnagyobb volumenű kulturális, zenei rendezvénye. A nemzetiségi fesztivál mostanra komoly hagyomány a faluban és egyben lehetőség különböző, Magyarországon élő nemzetiségek, külföldi zenekarok és vendégek, valamint a környező települések lakosságának találkozására.
 szálláshely
 

Sziget Panzió - Tarján

Cím: 2831 Tarján, Kossuth tér 22.
Link: www.sziget-panzio.hu
Telefon szám: +36-34-372-910
Fax szám: +36-34-372-911
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Segesdi László

A Gerecse hegység lábánál található a Panzió-Vendéglő, ahol megnyerő udvariassággal, vendégszeretettel várják a látogatót. Akiket megragad a környék szépsége, a falu határában a horgászási lehetőség, a lovaglás és túrázás, színvonalas szálláslehetőséget kínál panziónk 13 szobájával. A szobák kétágyasak, zuhanyzós fürdőszobával vehetők igénybe. Az otthonos hangulatú termekben ínycsiklandó ételkülönlegességekkel, az ország borvidékeinek legfinomabb boraival, és házi süteményekkel várják a vendégeket.
 templom
 

Római katolikus templom - Tarján

Cím: Tarján, Rákóczi u.
Link: www.plebaniatarjan.lapunk.hu
Telefon szám: +36-34-372-686

Római Katolikus Templom Tarján. Épült 1779 és 1783 között Fellner Jakab terve alapján. Jelenlegi formáját 1863-ban nyerte el. Legrégebbi berendezési tárgyai (oltár, szószék, gyóntatószék) késő barokk és historizáló stílusban készültek. A 37 méter magas toronyban három harang lakik. 2007-ben teljes külső felújítását, 2008-ban a templom előtti és a körüli díszburkolat kiépítését végezték el. A megújult templomot 2008. október 26-án, templombúcsúnk ünnepén szentelték fel.
 vadászat
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Tarján-Tornyópuszta-Postás Vadásztársaság


 
Tarján-Tornyópuszta-Postás Vadásztársaság vadászterülete.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner