12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tar
www.tarkozseg.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Turopoli Zsolt E-mail: tar@profinter.hu
 Telefon: +36-32-470-444 Fax: +36-32-470-777
egyedi ritkaság,    falusi turizmus,    forrás,    imaház, kápolna,    múzeum,    programok, rendezvények,    templom,    vár, várrom

 egyedi ritkaság
 

Kőrösi Csoma Sándor Emlékpark - Tar

Cím: Tar

Minden lény igaz természete a jóság és bölcsesség, függetlenül attól, hogy mi a vallása, szemlélete és nemzetisége - erre emlékeztet bennünket a sztupa, ezért szentélyünk nyitva áll mindenki számára, aki hisz a jóságban.A sztupa hagyományos buddhista szakrális épület, amelybõl nagyon sok van Ázsia buddhista országaiban.
 forrás
Természetes forrás. Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Hangulatos kirándulás az egész család részére.
 

Csevice forrás

Cím: Tar, külterület
Link: www.tarkozseg.hu

A forrást Tart község határában, a Csevice-völgyben találjuk. A községtôl mintegy 2 km-re a vízfolyás irányában a Csevice patak jobb partján találjuk az andezittufából eredô forrást.
 imaház, kápolna
 

Buddhista sztúpa - Tar

Cím: Tar, Sámsonházi elágazó

A sámsonházi elágazóban, de Tar közigazgatási területén található a volt Gaál-tanya, ahol buddhista sztúpa áll, és tibeti hitéleti központot alakítottak ki. Az épületet a dalai láma szentelte fel 1993-ban.
 programok, rendezvények
 

Muzsikál az edő 2017
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3060 Pásztó, Tari út 7
Telefon szám: +36-30 9288 - 008
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Lajos erdőmérnök
Link: www.muzsikalazerdo.hu

Muzsikál az erdő Mátrai Művészeti Napok 2017. július 1 - 9. Nyitónap: 2017. július 1. – Tar.
 templom
 

Szent Mihály-plébániatemplom - Tar

Cím: Tar, Petőfi u. 7.
Link: www.tarkozseg.hu

Szent Mihály-plébániatemplom - Tar. A falu északkeleti szélén, annak legkiemelkedõbb pontján - a Zagyva völgyét határoló Mátra lejtõjének egyik nyúlványán - áll a fallal övezett, kváderekbõl és törtkövekbõl épült egyhajós templom.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Tari


Itt a templom közelében állnak Tar Lőrinc egykori várának maradványai, amelyet inkább udvarháznak, mint várnak vagy kastélynak tartanak.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.