12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Túrkeve
www.turkeve.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Sallai Róbert Benedek E-mail: turkeve@externet.hu
 Telefon: +36-56 361-111 Fax: +36-56 361-030
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    gyógyfürdő,    híres étterem,    kemping,    klub, egyesület,    lovaglás,    múzeum,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Kossuth Lajos Általános iskola - Túrkeve

Cím: 5420 Túrkeve

Kossuth Lajos Általános iskola
 étterem
 

Keve Étterem - Túrkeve

Cím: 5420 Túrkeve Kossuth Lajos u. 18.
Telefon szám: +36-56-361-194
Kapcsolattartó személy: Simonné Dávid Ibolya
Link: www.nimfea.hu

Keve Étterem Túrkeve
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Túrkevei Gyógy- és élményfürdő

Cím: 5420 Túrkeve, Kuthen király út 11
Telefon szám: +36-56-361-313
Kapcsolattartó személy: Borók Bertalan
Link: www.turkevetermal.hu
Fax szám: +36-56-361-313
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Korszerü gyógyászati egységben, fedett gyógymedencével, gyúgytorna- és súlyfürdő-medencével, fiziko- és balneoterápiás (gyógymasszázs, tangetor, szénsavfürdő, víz alatti gyógytorna) kezelésekkel szaunával várjuk a gyógyulni vágyó vendégeket egész évben. A gyógyászati egységhez tartozik strandfürdő, élményfürdő és uszoda. A kempingből közvetlen átjárás biztosított a fürdőbe.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Thermalia Apartman és Kemping

Cím: 5420 Túrkeve, Kuthen király út 11.sz.
Telefon szám: +36-56-362-608
Kapcsolattartó személy: Osztényi Imréné
Link: www.turkevetermal.hu
Fax szám: +36 56 361-313

A kemping a fürdő szomszédságában helyezkedik el. Közvetlen átjárási lehetőség van a strandra. Területén az autóval érkező vendégek számára bungalók is rendelkezésre állnak. A kemping területén biztosított az állandó ügyelet, illetve őrzés. Hideg-meleg vízzel ellátott zuhanyzó, női-férfi WC, valamint gáztűzhellyel felszerelt főző helyiség és mosó-vasaló helyiség áll a vendégek rendelkezésére. Nyitva tartás: április 1-től október 31-ig. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 klub, egyesület
 

Nimfea Természetvédelmi Egyesület

Cím: 5420 Túrkeve, Erdőszél u. 1.
Telefon szám: +36-56 361-505
Link: www.nimfea.hu

A "Nimfea" Természetvédelmi Egyesület (teljes nevén: Nimfea Környezet- és Természetvédelmi Szövetség) jelenleg a Tiszántúl egyik legnagyobb szervezete, több mint 1000 taggal, 13 jól működő helyi csoporttal (ill. tagszervezettel), és egy Központi Irodával Túrkevén, melynek feladata a gördülékeny működést biztosítani. A szervezet Magyarország Alföldi régióján foglalkozik nem kormányzati szervként számos környezet- és természetvédelmi feladat ellátásával, de az elmúlt időszakban egyre több országos, sőt Kárpát-medencei feladat ellátására is vállalkozott, így működési területe is folyamatosan nő.
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Ügyességi Lovasverseny - Lovaglás

Cím: 5420 Túrkeve, Lovarda utca 0464/3 hrsz.
Telefon szám: +36-70 4200-700
Link: www.facebook.com/Gy%C5%91rffy-Tanya-2106533616343309
Fax szám: +36-56 361-030
Kapcsolattartó személy: Lukács Zoltán

A túrkevei „Győrffy-tanya” , volt termelőszövetkezeti brigádszállás 1993. óta fokozatosan vált a város szabadidőközpontjává, ahol a szolgáltatásokat igénybe vevő gyermekek, felnőttek és családok egyaránt jól érzik magukat. A tipikus alföldi puszta lenyűgöző látványának, valamint a közelben kanyargó Hortobágy-Berettyó folyóvölgye szépségeinek köszönhetően a tanyából kiindulva szebbnél-szebb túraútvonalak várják vendégeinket.
 múzeum
 

Finta Múzeum

Cím: Túrkeve, Attila u. 1.
Telefon szám: +36-56-361-183
Link: www.fintamuzeum.hu
Fax szám: +36-56-361-183
Kapcsolattartó személy: Kapás János Zsolt múzeumigazgató

Az 1951-ben alapított túrkevei múzeum mára jelentős területi múzeummá fejlődött. Sokarcú gyűjteményéből válogatva olyan komplex állandó kiállítást tár a látogatók elé, amelynek célja, hogy bemutassa mindazt a természeti és kulturális értéket, amely ezen a tájon született az évezredek, évszázadok alatt.
 programok, rendezvények
 

Kevi Juhászfesztivál

Cím: Túrkeve
Link: www.turkeve.hu

Kevi Juhászfesztivál


Kevi Böllértalálkozó

Cím: 5420 Túrkeve, Kuthen kir. u. 11.
Link: bollertalalkozo.hu
Telefon szám: +36-56/361-111/106 mellék
Kapcsolattartó személy: Tóth Lajos alpolgármester

2009. február 14-én immár harmadik alkalommal rendezzük meg a böllérek találkozóját Túrkevén! Rendezvényünket a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indítottuk útjára. Az idelátogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát, stb. kínálnak a vendégeknek.
 szálláshely
 

Thermalia Apartman - Túrkeve

Cím: 5420 Túrkeve, Kuthen király út 11.sz.
Link: www.turkevetermal.hu
Telefon szám: +36-56-362-608
Kapcsolattartó személy: Hegyi Csaba
Fax szám: +36-56-361-313
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Thermalia Apartman a fürdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A két hektár parkosított területen 10 db 60 m2-es összkomfortos faház és fedett közösségi helyiség található. A házakban két hálószoba, nappali, konyha, zuhanyzó és WC található. A házak 3+2 fekvőhellyel rendelkeznek. Minden ház díjmentesen pótágyazható. Nyitva tartás: egész évben. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Református templom - Túrkeve

Cím: Túrkeve, Petőfi tér

Túrkeve református temploma.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Túrkevei Gyógy- és Élményfürdő

Cím: 5420 Túrkeve, Kuthen király út 11.sz
Telefon szám: +36-56-361-313
Fax szám: +36-56-361-313
Kapcsolattartó személy: Borók Bertalan
Link: www.turkevetermal.hu

A strandon úszó-, strand-, gyermekmedence, dögönyözős medence, csúszdás, pezsgőfürdos élménymedence, valamint különféle sportolási lehetoség várja a hozzánk látogatót. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner