12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tótvázsony
www.totvazsony.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Sipos Ferenc E-mail: jegyzo@totvazsony.hu
 Telefon: 0036-88-506-793 Fax: 0036-88-506-740
kortárs magyar művészet,    lovaglás,    mulatság, fesztivál,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 kortárs magyar művészet
Áttekintő gyűjtemény és bemutatkozó összeállítás a magyar kortársművészetből.
 

Makray János és Makray Mariann

Cím: 8246 Tótvázsony, Malom u. 20.
Link: www.makray.uw.hu

Makray János Természetgyógyászatért díjjal kitüntetett festőművész, több mint 60 kiállítása volt Magyarországon, Ausztriában és Németországban. Makray Mariann önállóan kifejlesztett technikával plasztikus festményeket készít. Több mint 10 önálló kiállítása volt már Magyarországon és Németországban.
 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Hagyományőrző betyárnapok

Cím: 8246 Tótvázsony
Link: www.totvazsony.hu
Telefon szám: +36-30-505-1826
Kapcsolattartó személy: Szendrei Szilárd

2011-ben augusztus 13-én került megrendezésre a Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület által szervezett XI. Savanyó Jóska Nap. Zenei és színpadi előadások, helyi csoportok bemutatkozása, Falu Betyárja és Mátkája választás, népművészeti vásár és kézműves programok várták az érdeklődőket.
 szálláshely
 

Cseri Kastélyszálló

Cím: 8246 Tótvázsony, Cservölgy
Link: www.cserikastely.hu
Telefon szám: +36-88-266-046
Fax szám: +36-88-506-830

A szállodában 35 db kétágyas szoba, étterem van a Balaton-felvidék legszebb részén 2 kilométerre az erdő belsejében. Idillikus környezetben, nyáron úszómedence, tenisz, gyermekjátszótér, lovaglási lehetőség, infraszauna, konditerem, pingpong, túraszervezés. Az aktív pihenés, kikapcsolódás kitűnő környezete. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Hotel Bakony - Tótvázsony

Cím: 8246 Tótvázsony, Magyar utca 60.
Link: www.hotelbakony.hu
Telefon szám: +36 88-516-750
Fax szám: +36 88/516-751
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Tótvázsony a Bakony-hegység déli lábánál fekszik. A falu közel van a Balatonhoz, de elég messze ahhoz, hogy a nyüzsgés ne zavarja a nyugalomra vágyókat. Nyugodt környezetben várja Önöket egy elegáns berendezéssel ellátott, tájba illő épület nagy rendezett parkkal. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Római katolikus templom - Tótvázsony

Cím: 8246 Tótvázsony, Iskola út 27.
Link: www.vamosplebania.hu
Telefon szám: +36-88 509-440

Tótvázsony 1818-ban vált önálló plébániává, kiválva a Hidegkúti plébániából. Jelenleg a Nemesvámosi Római Katolikus Plébánia oldallagos plébániája. Katolikusok száma 850. Templomunk Szűz Mária neve templom, így búcsúnkat a szeptember 12-ei Mária naphoz igazítjuk. A Hidegkúton élő Gere Dávid Márk SMC (plébános) és Pintér Tamás Pius SMC (plébános) Mária Keresztes Közössége atyái látják el falunkat. Minden vasárnap 11.00-kor van szentmise templomunkban. Alkalomszerűen Ifjúsági Mise, az ünnepekhez kapcsolódóan sváb hagyományok szerinti alkalmak vannak.


Református templom és parókia - Tótvázsony

Cím: 8246 Tótvázsony, Magyar u. 19.
Link: www.totvazsony.hu
Telefon szám: +36-87 342-354

Tótvázsony református temploma a XIII. századi templomromra épült. Néhány éve újítottuk fel a templomot és a mellette álló, a rendszerváltáskor visszakapott parókia épületét.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner