12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tápiógyörgye
www.tapiogyorgye.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Varró István E-mail: tapio@t-online.hu
 Telefon: 0036-53-383-001 Fax: 0036-53-583-500
emlékmű, műemlék, szobor,    fogorvosok,    horgászat, horgásztó,    kastély, kúria,    kemping,    kiemelt szolgáltató,    klub, egyesület,    mulatság, fesztivál,    múzeum,    szabad beruházási terület,    szabad építési telkek,    szabadtéri koncert,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Tápiógyörgyei téglagyári tavak (horgászhely)

Telefon szám: +36-30-240-5492
Kapcsolattartó személy: Váradi Béla elnök
Cím: 2767 Tápiógyörgye

A Tápiógyörgyei téglagyári tavak terület: 6,2 ha, Fogható halak: ponty, amur, csuka. Kezelő: Tápiógyörgyei Horgász Egyesület. Napijegyeket Tápiógyörgyén a Szódásnál (Dózsa György út 6.) lehet megvenni!
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Györgyey kastély Tápiógyörgye

Cím: 2767 Tápiógyörgye, Táncsics Mihály út
Link: www.tapiovidek.hu

A Tápió mente legdélebbi részén található a Györgyey család kastélya. Az eklektikus stílusban készült, a francia barokk ízlését követő 23 szobás kastély Tápiógyörgyén látható, ma szociális gondozóház.
 múzeum
 

Falumúzeum - Tápiógyörgye

Cím: 2767 Tápiógyörgye, Béke u. 2.
Link: www.tapiogyorgye.hu
Telefon szám: +36-30 292-2140
Kapcsolattartó személy: Balázs Ágnes

A falumúzeum épülete a Tápiógyörgy középpontjában a római katolikus templom melletti oldalon, az általános iskola épületével átellenben fekszik. A ház Gecse Endre plébános györgyei tartózkodása (1875-1892) alatt épült, de építésére vonatkozó bejegyzés a História domusban nem található.
 szálláshely
 

Ágnes tanya

Cím: Tápió-Hajta Vidéke Tájvédelmi körzet határa
Link: www.tapiotanya.hu
Telefon szám: +36-70/514-65-52
Kapcsolattartó személy: Neuvirth Judit
Fax szám: +36-1/284-84-56
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Budapesttől 80 km-re, Tápió-Hajta Vidéke Tájvédelmi Körzet határában lévő hagyományos módon, vályogtéglából épült parasztház felszerelt fürdőszobával és konyhával. 22 fő kényelmes elhelyezése. A füves kertben pingpongasztal, gémeskút található. Rengeteg programlehetőséget tudunk ajánlani a tanyán, Tápiógyörgyön és környékén.


Györgyey Kastély Étterem és Panzió

Cím: 2767 Tápiógyörgye, Táncsics Mihály út 2.
Link: www.gyorgyeypanzio.hu
Telefon szám: +36-53 583 546
Fax szám: +36-53 383-002
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Györgyey Kastély Étterem és Panzió, Budapesttől 80 km-re, a Pest megyei Tápiógyörgyén található, a Györgyey Kastéllyal szemben. A kastély tulajdonosainak életét bemutató fotók valamint a Tápió-vidékre jellemző ételek történelmi utazásra hívják Önöket. Tápiógyörgye nyerte a Magyarországi Falumegújítási Díjat 2006-ban, és az Európai Falumegújítási versenyen 2. kategóriás díjat vehetett át. Évente több mint 30 ezer virág díszíti az utcákat, esténként díszvilágításban gyönyörködhet a faluközpontjában, ahol panziónkat is megtalálja. Látogasson el hozzánk! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Tápiógyörgyei római katolikus Szent Anna templom

Cím: 2767 Tápiógyörgye, Martinovics tér 3.
Link: www.tapiogyorgye.hu
Telefon szám: +36-53 383-407

Tápiógyörgyei római katolikus Szent Anna templom. A ma is fennálló templom 1860-ban teljesen újonnan épült, Hamerl Vencel ceglédi építőmester tervei szerint. 1861-ben szentelték fel.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Strandfürdő Tápiógyörgye

Cím: 2767 Tápiógyörgye, Katona József u., 2767
Link: www.tapiogyorgye.hu
Telefon szám: +36-53 383-070
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Tápiógyörgye Strandfürdője junius közepétől augusztus végéig tart nyitva. A strandon két medence található (úszómedence és pancsoló gyerekeknek), valamint kosárlabda- és futballpálya.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner