12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tállya
www.tallya.hu
Tállya a Tokaj – Hegyaljai borvidék egyik legősibb szőlőtermesztő, borászattal foglalkozó községe, a királyi borok hazája. A csodás természet, az éghajlat, az itt élő emberek szorgalma, szaktudása, vendégszeretete valamint a borral szembeni magas minőségi elvárások tették nemzetközileg és országosan is méltán híressé a hegyaljai bort. Tegye meg, hogy helyben tapasztalja meg mindezt! Ehhez kínálunk Önnek és kedves Családjának az igényeknek megfelelő szintű szállást, ízletes ételeket, borokat, barátságos és vendégszerető embereket.
 Polgármester: OSIKA JÓZSEF E-mail: tallya@t-online.hu
 Telefon: 0036-47-398-024 Fax: 0036-47-398-024
borkóstoló,    borospince,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    híres étterem,    híres személy,    Hungarikum,    imaház, kápolna,    kastély, kúria,    kézműipar,    múzeum,    népi kézművesség,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    söröző, pub,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    utazási irodák, turistainformáció,    vár, várrom,    világörökség,    wellness központ

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Knizner pince - Tállya

Telefon szám: +36-30/265-2371; 30/204-8107
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Knizner Péter
Knizner Viktor
Cím: 3907 Tállya, Rákóczi út 45.
Link: www.aranynapvendeghaz.hu

Az Aranynap Vendégházhoz tartozik a Knizner pince, mely egy hangulatos pinceborozó, ahol 40 fő kényelmes szórakozása biztosított. A pincében ehetőség van borbemutatóra, borkóstolásra, valamint előzetes egyeztetés alapján hideg, illetve meleg ételek felszolgálására is. Különböző céges összejövetelek, egyéb a hely hangulatához igazodó baráti találkozók, osztálytalálkozók is megrendezhetőek. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Aranydukát Rendezvénypince Tállya

Telefon szám: +36-30 742-72-84
Cím: 3907 Tállya, Nyerges úti telep
Link: www.aranydukat.hu

Az Aranydukát Rendezvénypince egy igényesen berendezett pince, melyben egy 110 fő befogadására alkalmas nagy vendéglátó terem és két egyenként 12 fő befogadására alkalmas kisterem található, valamint egy 150 fő befogadására alkalmas terasz. Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján, e-mailben vagy telefonon.
 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Rózsa Pincészet - Tállya

Telefon szám: +3647 398-139; +3620 553-4981
Cím: 3907 Tállya, Rákóczi utca 11.
Link: rozsapince.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Rózsa György Péter

A Rózsa Pincészet a család hagyományainak megfelelően, kiváló borokat kínál a több, mint 500 éves hatalmas, zegzugos pincerendszerben. Egyszerre 60 fő részére tudunk borkóstolást, valamint igény esetén meleg és hideg étkezést biztosítani. Vendégeinket nyolc féle tokaji borral ismertetjük meg, amelyek között a különböző furmint borok és szamorodni fajták mellett legfontosabbak a különleges minőségű aszú borok. Szeretettel várunk minden borbarátot, aki szereti és tiszteli ezt a finom nedűt.


Borpatika Tállya

Telefon szám: 0036-47-398-278
Cím: 3907 Tállya, Palota u. 29.
Link: www.borpatika.ini.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Hollókői József

A Borpatikában Hollókői József pincészete immár 15 éve áll a vendégek rendelkezésére a Tokaj-Hegyaljai borok összes fajtájával. A borkészítés fortélyait részben a szülői háznál, részben pedig hosszú évek gyakorlati tapasztalatai alapján sajátítottam el. A pincészethez tartozik egy jellegzetes Tokaj-Hegyaljai pince, amelynek három ága van és így 58 méter hosszú valamint egy 45 férõhelyes borozó, ahol borkorcsolyákkal, táj jellegű ételekkel és hagyományos eljárással készített borokkal várjuk a kedves vendégeket.


Rácz és Koroknay Pince

Telefon szám: +36-47-398-494,+36-70-611-0350
Cím: 3907 Tállya, Rákóczi u. 14.
Kapcsolattartó személy: Rácz István

A család 10 ha szőlőbirtokon gazdálkodik. A területek kiváló termőhelyi adottságúak, 7 különböző dűlőben fekszenek, így a rajtuk termő szőlő és a belőlük készült borok igen kifinomult illatokat és karakteres, pazar ízvilágot hordoznak. A 300 éves családi ház -melyben Lavotta János töltötte utolsó éveit- alatt húzódó pincében fellelhető valamennyi, Tokaj-hegyaljára jellemző borfajta különböző évjáratok sokaságában. Itt van lehetőség borkóstolásra, kedvező árú kis- és nagy tételű vásárlásra is.
 egyedi ritkaság
 

Európa geometriai középpontja Tállya

Cím: Tállya
Link: www.tallya.hu

Tállyán található Európa mértani közepe, 1992-ben mérték ki szakemberek. A sziklatalapzatra helyezett, fából készült, mintegy 4 méter magas szobor egy főnixmadarat ábrázol. A 2000-ben felállított alkotást az ukrán Volodimir Scsur, a tállyai Közép-Európai Művésztelep és Szabadiskola rendszeres résztvevője készítette.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Első világháborús emlékmű Tállya

Cím: Tállya,

Tállya lakói az első világháború áldozatainak ezzel az emlékművel adóztak.


Dr. Bártfai Szabó Gyula emlékműve Tállya


1886 évben a Tokajhegyalján fellépő filoxéra fertőzés elleni védekezés úttörője.


Fafaragások Tállya


Fafaragások - Tállya.


Nemes Lavotta János hangművész emlékműve Tállya

Cím: Tállya, Temetőkert

Nemes Lavotta János hangművész emlékműve - Tállya.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Kalina Vendégház Tállya

Cím: 3907 Tállya Rákóczi 67.
Telefon szám: +36-47-398-146;+36-20-468-0945
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kalina Ferenc

Gyomorwellness Európa közepén TÁLLYÁN! Koleszterinben gazdag falusi ételek, hegyaljai borok kóstolása, bemutatása. Zemplénben kirándulás, várak, várromok megtekintése. Vizsolyi Biblia, Rákóczi, Kossuth, Lavotta emlékhelyek felkeresése. Túrázás, kerékpározás, horgászat, a környék felfedezése. Az elfáradt vendég 2-3-5 ágyas falusi szobákban pihenhet meg.


Aranynap Vendégház Tállya
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi utca 45.
Telefon szám: +36-30/265-2371; 30/204-8107
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Knizner Péter, Knizner Viktor
Link: www.aranynapvendeghaz.hu

Tállya centrumában elhelyezkedő Aranynap Vendégház a XIX. században épült polgári házban került kialakításra. Vendégházunkban 3 db 3 ágyas szoba található, amelyekhez különálló fürdőszoba is tartozik. A kedves vendégek pihenését tágas nappali, valamint pihenőszoba teszi komfortossá. Rendelkezésre áll továbbá egy jól felszerelt teakonyha is, amelyben a vendégeknek saját maguknak is lehetőségük van főzésre. Továbbá megoldott a vendégház akadálymentesítése is! A vendégházhoz zárt parkoló tartozik, ahol 5 személygépkocsi tud parkolni. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Oroszlános Borvendéglő Tállya

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi út 23.
Telefon szám: +36-47 598-888
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.oroszlanos.hu
Fax szám: +36-47 589-889

Tállyán, a 400 éves Szirmay-kúriában kapott otthont az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel. Az Oroszlános Borvendéglő Tokaj-Hegyalján mintegy úttörőként a gasztronómiai megújulás egyik élharcosa a minőségi, helyi alapanyagok használatával, szezonális ajánlataival, a hagyományos és modern konyhai technológia ötvözésével. A borvendéglőben alakult meg a Slow Food Tokaj Convinium, melynek az Oroszlános Borvendéglő alapító tagja. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 híres személy
 

Nemes Lavotta János, nemzeti nóták írója

Cím: Tállya

(Pusztafödémes, 1764. júl. 5. - Tállya, 1820. aug. 11.): zeneszerző, hegedűművész. A verbunkos delelő korszakának egyik kiváló képviselője.
 Hungarikum
A Hungaricum közösségi oltalom alatt álló különleges, egyedi, jellegzetes, csak Magyarországra jellemző dolog, amelyről a magyarok ismertek a világban.
 

Tokaji Furmint


A Tokaji Furmint igazi hungaricum. A Fajta valószínűleg magyar eredetű, Tokajban a 18. század óta termesztik. A Furmint bora adja a Hárslevelű és a Sárgamuskotály mellett az aszú alapját. Furmint borainkat a furmint szőlő nem aszúsodott szemeiből készítjük. Tükrösen fényes, szalmasárga színű, gyümölcsös illatú, határozott savtartalmú, fűszeres ízű, harmonikus bor. 10-11°C-ra hűtve halászlé után vagy sertés- esetleg malacsültekhez ajánljuk, de baráti beszélgetések kiváló kísérője is lehet.


Tokaji Aszú


Világhírű természetes desszertbor, amely első sorban furmint és hárslevelű szőlő bogyóiból készül. A hosszú, száraz, napfényes őszön a Botrytis Cinerea hatására alakulnak ki az aszúszemek, amiket kézzel, szemen ként gyűjtenek össze. Az aszúbor, aszúszemekből készített „aszútésztának” tokaji musttal vagy Új borral való felöntésével készül. Ahány „puttony” asszútésztát tesznek egy „gönci hordó” borhoz, annyi puttonyos lesz (3, 4, 5 vagy 6) a Tokaji Aszú. Pincében tölgyfahordóban érlelik. Fogyasztását tökéletes sav és cukor harmóniája miatt süteményekhez, gyümölcsökhöz, sajtokhoz és kávé után ajánljuk.
 imaház, kápolna
 

Görög Katolikus Kápolna Tállya

Cím: Tállya
Link: www.tallya.hu

Báró Mailloth de la Treville György halotti kápolnája A jelenlegi Promenád (sétány) a Mailloth család tulajdonában volt. Ide építették meg családi kriptájukat. Az épület építési ideje 1909 és Gyárfás Antal műépítész volt a tervezője.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Maillot-kastély

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi u. 10.
Link: www.tallya.hu

A Mailloth kastély 1720 körül épült barokk stílusban, de a 19. század során többször átalakították. Nyugati oldalán 19. századi kétpilléres portikusz található. A kastély ma általános és művészeti iskola, kulturált parkkal.


Szirmay kúria Tállya

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi út 23.
Link: www.oroszlanos.hu
Telefon szám: +36-47 598-888
Fax szám: +36-47 589-889
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Az Oroszlános Ház négyszáz éve áll Tállya központjában. Az épületet az 1600-as években emeltette a zempléni Szirmay-család, s a nemesi birtokközpontként gazdasági szerepet is betöltő épület robosztussága, fekvése azt mutatja, hogy tulajdonosa jómódú, gazdag tapasztalatokkal rendelkező ember volt. Egy oroszlánfejes, szárnyas tölgyfakapu történetekkel és hangulatokkal hívogató, szeretnivaló részletekben gazdag világot rejt. A legszebb tállyai dűlők ölelésében, az egykori Szirmay kúria patinás falai között minden a szőlő, a bor és az élet szeretetéről szól. A Szirmay kúriába ma az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel működik
 kézműipar
Neves iparművészek és népi iparművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Hegyaljai Mesterek Kézműipari Egyesülete

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi u. 13.
Telefon szám: 0036-47-389-131
Fax szám: 0036-47-389-024
Kapcsolattartó személy: Schneider Imréné

Hegyaljai Mesterek Kézműipari Egyesülete
 múzeum
 

Kőzetek - Encsy György magángyűjteménye

Cím: Tállya, Rákóczi u. 70.
Telefon szám: +36-47/398-177
Kapcsolattartó személy: Encsy György
Link: www.tallya.hu

Az Encsy család 1749-ben épült otthonának borházában látható Encsy György magángyűjteménye, több évtizedes gyűjtőtevékenység eredménye. Láthatók fosszíliák, ásványok, régészeti leletek.
 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Paszternák András fafaragó, népi iparművész

Cím: 3907 Tállya, Kossuth u. 13.
Telefon szám: 0036-47-398-052, 20-575-6239
Kapcsolattartó személy: Paszternák András

Paszternák András fafaragó, népi iparművész munkái.
 programok, rendezvények
 

Kerekdomb Fesztivál 2020 - Tállya, Golop

Cím: 3907 Tállya, tobb helyszínen
Telefon szám: +36 70 947 4009
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.kerekdombfeszt.hu

Kerekdomb Fesztivál 2020. szeptember 17-20 - ahol a Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál. A csodálatos környezetben életre hívott fesztivál idén számos újdonsággal készül. Tállya mellett Golop település is csatlakozik az eseményhez.


Kerekdomb Fesztivál 2020 - Tállya, Golop

Cím: 3907 Tállya, tobb helyszínen
Telefon szám: +36-70 947-4009
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.kerekdombfeszt.hu
Mikortól: 2020-09-17
Meddig: 2020-09-20

Kerekdomb Fesztivál - ahol a Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál. A csodálatos környezetben életre hívott fesztivál idén számos újdonsággal készül. Tállya mellett Golop település is csatlakozik az eseményhez. Rapcirkusz nyitja a Kerekdombot 2020- ban, az ország legjobb rapperei a Nart Orchestra bigband zenekarral lépnek színpadra újra hangszerelt kedvenc számaikkal.
 sétáló utca, városkép
 

Képek a településről 1. Tállya

Cím: Tállya
Link: www.tallya.hu

Tállya község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Szerencsi kistérségben. A híres tokaj-hegyaljai borvidéken fekszik, Miskolctól 45 km-re keletre.


Képek a településről 2. Tállya

Cím: Tállya
Link: www.tallya.hu

Tállyán a sok egymáshoz, egymásra épített házacska sajátos hangulatot teremt. Minden második portán pincészet várja a vándort. Itt vezet át a borút.
 söröző, pub
 

Rózsakert Presszó Tállya

Cím: Tállya,

Tállyán a Rózsakert Presszóban igényes, légkondicionált környezetben várom kedves vendégeimet nyáron árnyas kertben, hűvös időben két helyiségből álló vendéglátó egységemben. Minőségi, hűtött italok, különleges kávék, darts, biliárd, csocsó!
 szálláshely
 

Bártfay Udvarház Tállya

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi utca 25-27.
Telefon szám: +36-30 887-40-21
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: bartfayudvarhaz.hu

Tokaj-Hegyalja szívében a Bártfay Udvarházban, 11 szobában és egy kétszobás luxus apartmanban összesen legfeljebb 36 fő elhelyezésére nyílik lehetőség. Egy exkluzív panzió, mely wellness szolgáltatásaival, különleges programajánlataival és családias vendégszeretetével garantálja vendégei tökéletes pihenését. Egyedi szervezésű programcsomagokért keresse munkatársainkat. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Oroszlános Borkonyha és Borhotel Tállya

Cím: 3709 Tállya, Rákóczi út 23.
Telefon szám: +36-70 323 9592
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: oroszlanos.hu

Az Oroszlános Borkonyha és Borhotel szeretnivaló, apró ékszerdoboz. Szálláshelyünk 11 superior, 2 nagyméretű családi, 1 kétágyas szobájában 32 főig tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani vendégeinknek, pótágyakon pedig további 15 fő elhelyezése lehetséges. Barátságos, családi hangulat, finom, vidéki ízek Oroszlános köntösbe bújtatva. Magával ragadó, apró részletek az oroszlánfejes tölgyfakaputól az udvaron át, a szállodai szobákig. Otthonos hangulatot idéző kétágyas és családi szobák-saját szaunával. A Márton Birtok és Tokaj-Hegyalja borai és egy 400 éves történelmi borospince
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Tállya
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3907 Tállya
Link: www.szeporszag.hu/Tállya.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Tállyán. A részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Evangélikus templom Tállya

Cím: 3907 Tállya, Kossuth u. 16.
Kapcsolattartó személy: Lelkészi hivatal

Tállya késő barokk evangélikus temploma 1790-ben épült, berendezése - főoltár, szószék, orgona, keresztelőkút, padok - 1790 körüli copf munka. Ebben a templomban keresztelték meg Kossuth Lajost 1802-ben.


Református templom Tállya

Cím: 3907 Tállya, Bocskai u. 11.
Kapcsolattartó személy: Lelkészi hivatal
Telefon szám: 0036-47-398-055

Tállya mai református temploma 1862-ben épült. Barokk és copf jegyeket hordoz magán. Gazdagon díszített festett menyezete és falai vannak. A szószék 1862-ben készült egyetlen kőből.


Római katolikus templom Tállya

Cím: Tállya, Rákóczi u. 15.
Kapcsolattartó személy: Plébánia hivatal

Római katolikus templom Tállya. Szent László tiszteletére épített templom.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Történelmi Borút Egyesület Tállya

Cím: 3907 Tállya, Honvéd u. 1.
Telefon szám: 0036-47 398-585
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Az Egyesület létrehozatalának és működésének célja a tállyai történelmi borút hagyományának felújítása és ápolása, Tállya községben a borturizmus fejlesztése és az idegenforgalom növelése, ezen keresztül a Tokaj-Hegyaljai történelmi borvidék sajátos arculatának és értékeinek széles körű ismertetése a magyar és a külföldi borszerető közönséggel, a több mint 1000 éves magyar borkultúra helyi hagyományainak ápolása.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Tállyai várrom

Cím: Tállya, Óvár dűlő

Tállya, Várhegy: csekély maradványai lelhetők fel az Óvári dűlőben.
 világörökség
Magyarország különösen védett értéke. A világörökség része, kiemelt gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Tokaj-hegyaljai borvidék

Cím: Tállya, Tarcal, Tokaj, Rátka, Mád, Szegi

A Világörökség része 2002 óta.
 wellness központ
Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Bártfay udvarház wellness Tállya

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi utca 25-27.
Telefon szám: +36-30 887-40-21
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: bartfayudvarhaz.hu

A Bártfay udvarház wellness részén szauna és jacuzzi működik. A masszázst kiegészítõ esetleges mágnes kezelést, természetgyógyász szaktanácsadást, valamint életmód vezetési tanácsadást az wellness áraink tartalmazzák. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner