12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szulok
www.szulok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Hengerics József E-mail: szulok@somogy.hu
 Telefon: +36-82 719-004 Fax:  
egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    gyógyfürdő,    magyar ízek látványkonyhája,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    templom

 egyházművészet
Csodálatos műremekek a vallás szolgálatában.
 

Szentháromság oszlop - Szulok

Cím: Szulok

Pestis járvány elmultával hálából emelt Szentháromság oszlop.
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Strand- és temálfürdő, Szulok

Cím: Szulok, Dózsa Gy. u. 8.
Link: www.szulok.hu

Szulok legfontosabb létesítménye a termálvizű strandfürdő, amely hatalmasra nőtt fák árnyékában kínál szórakozási, illetve gyógyulási lehetőséget a belföldi és külföldi vendégek számára. A hangulatos létesítményben – melynek tulajdonosa és üzemeltetője az önkormányzat – nemcsak a gyógyulni vágyókat, hanem a fürdőzőket is szívesen fogadják. A strandfürdőben két kisebb és egy úszómedence van, ezeken kívül a látogatók kényelmét számos létesítmény szolgálja, ilyen például a strandfürdő tőszomszédságában található minigolf-pálya, ahol ki-ki egy külföldön népszerű sport kisebb változatában bizonyíthatja ügyességét. Fotó: www.termalfurdo.hu/telepules/szulok-138
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Sváb tájház - Szulok

Cím: Szulok, Szabadság tér 4.
Link: szulok.hu

A szuloki tájházat az egykori, XVIII. században épült vendégfogadó épületében alakították ki a 1990-es években, Virth József polgármester kezdeményezésére. A turistáknak érdekes látnivalót kínál, hiszen páratlanul gazdag és érdekes gyûjteményt tekinthetnek meg a sváb népmuvészet remekeibõl. A sváb bútorokon kívül, a piros, zöld, kék, valamint fekete színeket tartalmazó népviselet mellett egykoron jellegzetes használati tárgyak - mozsár és dohányvágó - láthatók itt.
 templom
 

Katolikus templom - Szulok

Cím: Szulok,
Link: www.somogy.hu/szulok

Szulok szép római katolikus temploma az 1800-as évek elején épült.Ritka jellegzetesség, hogy itt mindig a napján tartják a búcsút, akkor is, ha az hétköznapra esik.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner