12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szolnok
www.szolnok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SZALAY FERENC E-mail: szolnph@ph.szolnok.hu
 Telefon: +36-56-503-403 Fax: +36-56-503-403
ATM / Valutaváltás,    emlékmű, műemlék, szobor,    gyógyfürdő,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    imaház, kápolna,    képzőművészet,    kiemelt szolgáltató,    mozi,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    programok, rendezvények,    repülősportok,    repülőtér,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    színház,    templom,    termál gyógyfürdő,    utazási irodák, turistainformáció

 ATM / Valutaváltás
 

Exclusive Best Change, Szolnok Plaza

Telefon szám: +36 56 341-188
Cím: 5000 Szolnok, Ady Endre u. 28.
Link: www.exclusive.hu

A Szolnok Plaza Bevásárló és Szórakoztató Központ 2001. december 10-én, a város központjában nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. Exclusive Best Change 22 valuta vétele és adása. Nyitva tartás: H- Szo: 9:00-20:00, V: 10:00-18:00.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Városháza - Szolnok

Telefon szám: 0036-56 503-503
Cím: 5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
Link: www.szolnok.hu
Fax szám: 0036-56 503-504
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szolnok főterén már 1881-ben állt egy földszintes épület, mai formáját 1884-ben nyerte el. Az épület eklektikus stílusban épült, és a 19. század vége óta ad otthont a Városházának. Falán emléktábla van, Kossuth Lajos látogatásának emlékére, a Városháza erkélyéről mondta toborzóbeszédét, 1848. szeptember 27-én. A Városháza földszinti részén, még a múlt század elején is üzlethelyiségek voltak. Az előtte lévő tér adott helyett a piacnak. Mai formáját 1884-ben nyerte el. A város belvárosának ma is jellegzetes eklektikus stílusú építészeti alkotása.


Megyeháza - Szolnok

Telefon szám: 0036-56 505-200
Cím: Szolnok, Kossuth út 2.
Link: www.jnszm.hu
Fax szám: 0036-56 374-424

Az egyemeletes eklektikus épületet 1878-ban emelték Benkó Károly műépítész tervei alapján. A földszinten árkádos, az emeleten loggiás kialakítású épület főhomlokzatán a megye címere látható. Az épület belsejében a reprezentatív lépcsőház és a nagytanácsterem klasszikus szépsége érdemel figyelmet. Az épület hátsó homlokzatát 1926-ban Zombori Lajos festőművész-építész tervezte. Bejelentkezéssel látogatható.


A repülésért életüket áldozó pilóták emlékműve

Cím: Szolnok, Szanda

A Szolnoki Repülőmúzeum bejárata előtt áll a repülésért életüket áldozó pilóták emlékműve.


Tisza-hidak - Szolnok

Cím: Szolnok

Tisza-hidak - Szolnok


Vármegyei Kaszinó - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Kossuth út 4.
Link: www.szolnok.hu

Vármegyei Kaszinó – Tudomány és Technika Háza Az egykori Vármegyei Kaszinó épülete 1894-ből eklektikus stílusával a mellette lévő impozáns megyeházával értékes műemlékegyüttest képez.


Fali disz - Szolnok

Cím: Szolnok, Táncsics út

Fali disz - Szolnok


I. Világháborús Emlékmű - Szolnok

Cím: Szolnok, Tisza park

I. Világháborús Emlékmű - Szolnok


Szent István szobor - Szolnok

Cím: Szolnok, Szent István tér

Szent István szobor - Szolnok


Verseghy Könyvtár - Szolnok

Cím: Szolnok

Verseghy Könyvtár - Szolnok


Milleniumi Emlékmű - Szolnok

Cím: Szolnok

Milleniumi Emlékmű - Szolnok


Szigligeti Ede szobor - Szolnok

Cím: Szolnok, Tisza park

A Szigligeti Színház épülete előtt áll a névadó, Szigligeti Ede egész alakos bronzszobra, Pogány Gábor Benő alkotása.


Verseghy Ferenc szobor - Szolnok

Cím: Szolnok, Tisza park

Verseghy Ferenc szobor - Szolnok


Török kút - Szolnok

Cím: Szolnok, Guttenberger tér

Török kút - Szolnok


Zagyva híd - Szolnok

Cím: Szolnok

Zagyva híd - Szolnok


Tino híd - Szolnok

Cím: Szolnok

Tino híd - Szolnok
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Tisza Szálló és Gyógyfürdő*** - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park 2.
Telefon szám: 0036-56-510-850
Fax szám: 0036-56-421-520
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.hoteltisza.hu

A gyógyfürdő 2011. július 18-tól augusztus 22-ig felújítás miatt zárva. A Tisza Szálló és Gyógyfürdő Szolnokon a Tisza folyó partján parkosított környezetben egy festői szépségű neobarokk épületben található. Az épületet 1928-ban építették Hegedűs Ármin tervei alapján. A munkálatok során 55,6 °C alkáli hidrogén-karbonátos és jódos hévizet találtak, amelyet összetétele alapján kiváló minőségű gyógyvíznek minősítettek. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Hotel Hozam**** Klub Étterem - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Mária u. 27.
Telefon szám: +36-56-510-530
Fax szám: +36-56-421-991
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.hozamhotel.hu

A szállodával egy épületben található Védnöki Táblás Étterem kiválóan alkalmas állófogadások, konferenciák, megbeszé- lések, zártkörű ebédek, vacsorák lebonyolításához. Éttermünk a magyar és nemzetközi konyha széles kínálatával, borkülönlegességekkel, a'la cart étkeztetéssel várja vendégeinket.


Galéria Étterem - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Szapáry út 1.
Telefon szám: +36-56-513-053
Link: www.galeriaetterem.hu

Az éttermünknek helyet adó épületet az 1800-as évek végén építette Dr. Gergelyffy Róbert Graff Szolnok szívében a Tisza közelében. Éttermünk három szinten szolgálja ki a vendégeket: a földszinten egy nem-dohányzó étterem részben, az első emeleten egy dohányzó kávéházban ,szintén az első emeleten egy 180 négyzetméteres különteremben, legvégül pedig a 20-30 főt is befogadni képes pincehelyiségben. A késő tavaszi és nyári hónapokban kerthelyiséget is üzemeltetünk
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Alcsiszigeti Holt-Tisza - Szolnok

Cím: a/Szolnokot elhagyva a 4-es főúton;b/Szandaszőlős felől
Kapcsolattartó személy: Középtiszavidéki Horgászegyesületek Szövetsége

Ponty, amur, süllő,harcsa,csuka, busa. 17 km hosszú patkó alakú holtág jött létre a 4 -es főút Evezős Csárda melletti részen, a víz mélysége változó. Éves, illetve napijegyet, a horgászboltokban, illetve a horgásztanyán a Tabánban, valamint a Holt Tisza mellett az Evezős Csárdában lehet
 imaház, kápolna
 

Xavéri Szent Ferenc-kápolna - Szolnok

Cím: Szolnok, Ady E. u. és Kápolna u. sarok
Link: www.szxszfk.eoldal.hu

A kápolna a XVIII. sz. elején pusztított pestis járvány áldozatainak emlékére 1733-ban épült, Mihály ab Althann váci püspök engedélyével. 1735-ben Tuchinszky Miklós atya szentelte fel, Xavéri Szent Ferenc tiszteletére. A Szent 1749-óta Szolnok város védőszentje. 1767. január 21-én kelt brévéjében XIII. Kelemen pápa búcsú engedéllyel ruházta fel ezt a kápolnát. A kápolnának három harangja volt, melyeket az I. v. h. idején elvittek. 2009. nyarán kezdődött el a kápolna teljes felújítása, melynek eredményeképpen 2009. nov. 29-én Dr Beer Miklós váci püspök szentelte fel újra. A szakrális épület története részletesen a kápolna honlapján olvasható (szxszfk.elodal.hu) Fotók és forrás: Szűcsné Csáti Franciska Szolnok.
 képzőművészet
Neves képzőművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Szolnoki Galéria

Cím: Szolnok, Templom út 2.
Link: www.djm.hu
Telefon szám: +36-56/513 640

Újjáépítése után a zsinagógát a város vezetése a Damjanich János Múzeum kezelésébe adta. Ezzel Szolnoki Galéria néven, kizárólag kulturális-művészeti profillal megkezdte működését az ország egyik legszebb kiállítóhelyisége. A városnak ezt a ma is látható ékességét a "zsinagógaépítő" Baumhorn Lipót ötödik munkájaként készítette.


Művésztelep - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Gutenberg tér 12/12.
Link: www.szolnokimuvesztelep.com
Telefon szám: +36-56/230-605

A Szolnoki Művészeti Egyesület elsődleges feladata a Szolnoki Művésztelep szakmai működtetése, anyagi és erkölcsi segítségnyújtás az ott folyó művészeti alkotómunka feltételeinek javításához, színvonalának emeléséhez, annak érdekében, hogy ezzel is elősegítse az egyesület működési területén a képzőművészet fejlesztését, népszerűsítését, a kulturális örökség – ezen belül különösen a képzőművészeti örökség – megóvását.
 kiemelt szolgáltató
 

Szolnok Plaza - Shopping Center

Cím: 5000 Szolnok, Ady Endre u. 28.
Link: www.szolnokplaza.hu
Telefon szám: +36 56 506-501
Fax szám: +36 56 506-502

A Szolnok Plaza Bevásárló és Szórakoztató Központ 2001. december 10-én, a város központjában nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt.
 mozi
 

Cinema City Szolnok Plaza

Cím: 5000 Szolnok, Ady Endre u. 28.
Link: www.cinemacity.hu
Telefon szám: +36-56 506-576

A Szolnok Plaza két emeleten, nyújt különböző vásárlási, kulturális és szórakozási lehetőséget vásárlói és látogatói számára. Cinema City Szolnok Plaza 4 termes multiplex mozi.
 múzeum
 

Damjanich János Múzeum - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Kossuth tér 4.
Link: www.djm.hu
Telefon szám: +36-56 421 602

A szolnoki városi múzeumot az alföldi megyeszékhelyek közül utolsóként alapították. Hild Viktor, a megye kiváló történész kutatója már 1913-ban felvetette, hogy a Tisza partján a város egy közös épületet emeljen a múzeum és a könyvtár részére. Később, 1925-ben Zombori Lajos jeles festőművész, a Szolnoki Művésztelep tagja tervet is készített a Tisza-parton létesítendő kultúrpalotáról.


RepTár Szolnoki Repülőmúzeum

Cím: 5000 Szolnok, Indóház út 4-6.
Link: www.reptar.hu
Telefon szám: +36-56 781-530
Fax szám: +36-56 781-539
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A múzeum több mint 4 500 m2 fedett kiállítóterével, és mintegy 60 000 m2 alapterületével már mérete okán is figyelemre tarthat számot. A múzeum több, mint egy nagy repülőgép emlékpark. Az itt található nyugdíjazott és restaurált gépek mellett ugyanis megannyi interaktív eszköz kínál különleges élményt a látogatóknak. A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak. Nyitva tartás: Kedd - vasárnap: 10 - 18 óráig. Hétfőn Zárva! Pénztár zárás: 17.30.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tabáni tájház - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Tabán 24.
Link: www.djm.hu
Telefon szám: +36-56 421-602

A Tabán Szolnok egyik legrégebbi városrésze, egykor halászfalu volt, melynek hangulatát az utcaszerkezet ma is őrzi kanyargós szűk utcácskáival. A Tájház – melyet a Damjanich János Múzeum működtet - ezekbe az időkbe repíti vissza a látogatót, berendezése az 1930-as évek parasztpolgári stílusát tükrözi. Az itteni miliő sokakat megihletett, a Művésztelep alkotóinak egyik kedvenc témája volt a Tabán. Az 1930-as években épület ez a jellegzetes tabáni halászház. 1933-tól működik tájházként, az egykori halászathoz szükséges eszközök kerültek kiállításra.
 sétáló utca, városkép
 

Tiszavirág híd Szolnok

Cím: Szolnok
Link: szolnokigyalogoshid.hu

Szolnokon 2011. január 21-én átadták a Tiszavirág gyalogos- és kerékpároshidat. A híd a városközpontot a település sport- és pihenőövezetével a Tiszaligettel összekötő folyami átkelő a leghosszabb Közép-Európában. Fotó: szolnokigyalogoshid.hu
 szálláshely
 

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park 2.
Link: www.hoteltisza.hu
Telefon szám: +36-56-510-850
Fax szám: +36-56-421-520
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Tisza Szálló és Gyógyfürdő jól felszerelt szobákkal várja vendégeit. A magyaros konyha és a különleges ízek kedvelőinek ajánljuk a szálló éttermeit. A szállodához közvetlenül kapcsolódó gyógyfürdő épülete a hajdani török fürdőkre emlékeztet. Az 1928-ban feltárt gyógyvíz elsősorban reumás panaszok, mozgásszervi sérülések, nőgyógyászati betegségek kezelésére ajánlott. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Hozam Hotel**** Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Mária u. 27.
Link: www.hozamhotel.hu
Telefon szám: +36-56-510-530
Fax szám: +36-56-421-991
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A négycsillagos Hozam Hotel a belvárosban. 4 egyágyas szoba, 3 kétágyas szoba, 4 apartman. Minden szoba légkondicionált, az alagsorban fürdőmedence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, kondicionáló terem. Parkolási lehetőség zárt, őrzött udvarban. Légkondicionált étterem hazai és nemzetközi ételek széles választékával, á la carte és menüs rendszerben is. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Sóház Hotel*** Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Sóház út 4.
Link: www.sohazhotel.hu
Telefon szám: +36-56-516-560
Fax szám: +36-56-516-570
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szolnokon, a gyógy-és termálvizek városában, közlekedési csomópontok találkozásában, Budapesttől 100 km-re, 2002. májusában nyitotta meg kapuit a város legújabb szállodája a Sóház Hotel . A három csillagos családias szálloda a belvárosban, a Tisza folyó partján, csendes hangulatos utcában épült, a gyógyfürdőtől és a színháztól 150 m-re, több színvonalas étterem, üzlet közvetlen szomszédságában. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Trojka Vendégház Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 5.
Link: www.trojka.hu
Telefon szám: +36-56-514-600
Fax szám: +36-56-420-486
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Kelet-Magyarországon, a Jászkunság egyik legősibb, több mint 900 éves központjában Szolnokon, a Tiszaligetben vendégszeretetével várja Önt a Trojka Vendégház. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 színház
Kiváló színészek és színtársulatok előadásai felejthetetlen hangulatot teremtenek. Kérje programfüzetünket!
 

Szigligeti Színház Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Tisza park 1.
Link: www.szigligetiszinhaz.hu
Telefon szám: +36-56 342 633
Fax szám: +36-56 426 202
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szigligeti Színház Szolnok
 templom
 

Belvárosi plébániatemplom és kolostor - Szolnok

Cím: Szolnok, Templom út 8.
Link: www.szolnok-belvaros.vaciegyhazmegye.hu
Telefon szám: +36-56/371-203

A barokk stílusú katolikus templom Giovanni Battista Carlone egri építész tervei szerint épült 1724-1757 között, mai formáját az 1800-as években nyerte el. Csak bejelentkezéssel látogatható.


Evangélikus Templom - Szolnok

Cím: Szolnok, Kellner Gyula u.
Link: www.lutheran.hu

1927-ben merült föl, hogy a város telket adományoz a gyülekezetnek templomépítés céljából. A templom szentelésére 1932-ben, reformáció ünnepén került sor. Az eredeti - Vidovszky Béla művész által készített - oltárképet is a vártemplom egyik szobra ihlette. Sajnos ennek a festménynek nyoma veszett, feltehetőleg megsérült és lecserélték. A jelenleg látható, Munkácsy híres trilógiájából a Pilátus előtt álló Jézust ábrázoló alkotás ismeretlen festő munkája.


Református Templom - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Tiszaparti sétány 1.
Link: www.templom.hu

Szolnok belvárosában, a Római Katolikus Nagytemplom és a napjainkban újuló zsinagóga szomszédságában, tiszaparti parkban meglehetősen furcsa, érdekes kiképzésű épületet pillanthatunk meg. Tornyának csúcsán kakas jelzi az építmény református voltát.


Vártemplom - Szolnok

Cím: Szolnok, Szent István tér
Link: www.szolnok.hu

A templom külső megjelenése korának klasszicista stílusjegyeit viseli, de belül a főoltár, a szószék, a padok és az áldoztató rács empire stílusú.


Római katolikus Templom - Szolnok

Cím: Szolnok, Temető u.

Az Újvárosi Temetői Szentlélek római katolikus templom 1934 és 1937 között épület neoklasszicista stílusban. Tervezője dr. Fábián Gáspár.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Liget Termálstrand és Élményfürdő

Cím: 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány
Telefon szám: +36-56-379-701
Fax szám: +36-56-513-785
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.szolnokfurdok.hu/

A korszerűen felújított Tiszaligeti Strandfürdő úszó-, termálvizes, valamint gyermekmedencéivel, csúszdaparkjával igazi felüdülést nyújt a nyári melegben. A kínálatot mindemellett számos egyéb szolgáltatás színesíti: csónakázás a strandfürdőhöz tartozó tavon, strand-röplabda-, lábtenisz és kosárlabda pálya csábítja az aktív pihenést szeretőket. Alföld szíve turisztikai kedvezménykártya elfogadó hely.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

JNSZ M.-i Termál és Gyógyturizmus Egyesület
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 5002 Szolnok, Vízmű u. 1.
Telefon szám: +36-56-516-319
Fax szám: +36-56-429-766
Kapcsolattartó személy: Szokolyi Bea

Egyesületünk 1996-ban alakult. Jelenleg 52 tagja van: önkormányzatok, fürdőüzemeltetők, magánszemélyek, idegenforgalmi-, vendéglátó vállalkozások. Az Egyesületnek 23 fürdő a tagja, melynek többsége gyógyvizű strand. Fő célunk, hogy tevékenységünk által elősegítsük térségünkben a termál-, gyógy- és a wellness-turizmus aktív fejlődését, hogy ezáltal: fürdőik jobb minőségű szolgáltatást nyújthassanak, a fürdővendégek magas színvonalú szolgáltatáshoz jussanak, a megyénkben élő emberek egészségtudatosságának fejlesztéséhez hozzájáruljunk.


Tourinform - Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Hild J.tér 1.
Telefon szám: +3656 420-704; +3630 239-7681
Fax szám: +36-56-341-441
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.szolnoktourinform.hu

Tourinform Iroda Szolnok
 programok, rendezvények
 

Gulyásfesztivál

Cím: 5000 Szolnok - Tiszaliget
Telefon szám: +36-30 9588-210
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.magyargulyas.hu
Kapcsolattartó személy: Magyar Gulyás Gasztro-Turisztikai Egyesület
Mikortól: 2017-09-08
Meddig: 2017-09-10

A Szolnoki Gulyásfesztivál 2017-ben már 19. alkalommal került megrendezésre, mivel rendkívüli népszerűségnek örvend. Íncsiklandó falatok, kiváló magyar alapanyagokból főzték a legfinomabb Magyar Gulyást! 2017. szeptember 8. és 10. között újra változatos gasztronómiai és színpadi programokkal körítve ismerkedhettek a jó magyar gulyás főzési hagyományaival. A Szolnoki Gulyásfesztivál azért került megrendezésre, hogy bemutassa és megőrizze a magyar gulyás elkészítésének a fortélyait. Elősegíti a magyar gulyás étel főzési hagyományainak megismerését, alapanyagok bemutatását.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner