12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szob
www.szob.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ferencz Gyöngyi E-mail: szob@mail.digitel2002.hu
 Telefon: +36-27-570-690 Fax: +36-27-570-531
kisvasút, városnéző kisvonat

 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Szob–Márianosztra–Nagyirtás–Nagybörzsöny kisvasút
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-20 350-1279
Cím: 2628 Szob, Ipolysági út 19.
Link: borzsonyikisvasutak.hu

         
         
Bezina-völgyi Erdei Vasút (Szob-Nagyirtáspuszta): csak péntek, szombat, vasárnap és ünnepnap! A Bezina-völgyi Erdei Vasút 2016-ban született újjá az Ipoly Erdeő Zrt közreműködésével. Így egészen 2019. június 1-ig Szob és Nagybörzsöny között létrehozva 3 három kisvasúti szakaszt (Szob-Márianosztra / Márianosztra-Nagyirtáspuszta / Nagyirtáspuszta-Nagybörzsöny). 2019. június 1-től két szakaszra módosul a vonal így a Bezina-völgyi Erdei Vasút Szob és Nagyirtáspuszta között átszállás nélkül szállítja az utasokat. Nagybörzsönyi Erdei Vasút (Nagybörzsöny-Nagyirtáspuszta): csak péntek, szombat, vasárnap és ünnepnap! forrás: borzsonyikisvasutak.hu forrás: borzsonyikisvasutak.hu

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner