12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szilvásvárad
www.szilvasvarad.info.hu
A Szilvásváradra látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss tiszta levegőt. A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy, megtekinthetők a pisztrángos tavak a Fátyol vízesés a szabadtéri erdei Múzeum a vadaspark. Kijelölt turistautak vezetnek el az Őserdőhöz a kilátókövekhez a barlangokhoz. Szilvásvárad ad otthont a világhírű Lipicai Ménesnek.
 Polgármester: SZANISZLÓ LÁSZLÓ E-mail: info@szilvasvarad.hu
 Telefon: +36-36-816-233 Fax: +36-36-816-229
állandó kiállítás,    barlang,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    falusi turizmus,    forrás,    gasztronómiai különlegesség,    híres étterem,    kastély, kúria,    kávézó, teaház, kávéház,    kemping,    kilátó, panoráma,    kisvasút, városnéző kisvonat,    konferencia központ,    lovaskocsizás,    múzeum,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    téli sportok,    templom,    vár, várrom

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Orbán-ház - Szilvásvárad

Telefon szám: +36-70 232-5739
Cím: 3348 Szilvásvárad, Miskolci út 58-60.
Link: www.szilvasvarad.hu

Az Orbán-ház nagyon szép példája a térség népi építészetének. A renoválás és teljes felújítás után 2010-ben nyitotta meg újra kapuit. 2010-ben - az önkormányzat jóvoltából - ős-, helytörténeti és néprajzi kiállítás nyílt. A múzeum az állandó kiállítás mellett időszakos gyűjtemények és kiállítási tárgyak bemutatását is lehetővé teszi. Nyitva tartás: Hétfőn: zárva, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap: 9.30-16.30 óráig.
 barlang
Látnivalói: cseppkőképződmények, belső forrás, belső tó, kvarckristály, mészkőképződmény, fosszíliák, belső termek, őskori maradványok. Kijelölt és védett útvonal, felejthetetlen élmény és különleges légkör.
 

Istállóskői barlang - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Szalajka völgy

Neander-völgyi ősember lelőhely, amelyet 1911-ben fedeztek fel. Feltárása során, különböző csonteszközökön kívül egy kőkori tűzhelyet, és a tűzhely körül több mint kétszáz eltört és megpörkölt emberi csontot találtak, amiből arra következtettek a kutatók, hogy ez az ősünk bizony emberevő volt.
 egyedi ritkaság
 

Szalajka-völgy - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Szalajka-völgy

A szilvásváradi Szalajka-völgy idegenforgalmi szempontból a Bükk egyik leglátogatottabb része. A Szalajka-patak mentén vezető közkedvelt kirándulóhely 4,2 km-es sétaútjának (és turistaút) állomásai a Bükk természeti és kulturális értékeire hívja fel a figyelmet.


Fátyol-vízesés - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Szalajka-völgy

A Szajka-völgyben minden évszakban más és más arcát mutatja a Fátyol-vízesés.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Szalajka-vízimalom - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Szalajka völgy

Szalajka-vízimalom - Szilvásvárad


Kárpátok őre - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Szalajka völgy

A honfoglalás időszakában Árpád fejedelem egy éber katonai védelmi rendszert hozott létre. Éjjel-nappal strázsáló őrökkel zárta le a Kárpátok hágóit. Az akkori sorsfordító időkben ezzel is védte a Kárpát-medencei magyarságot. Amíg ez a védelmi rendszer működött, őseinket nem tudták megtámadni. Köszönhetően a Kárpátok Őreinek. Horváth Béres János szobrász és Tóth Vásárhelyi József építész alkotása.


Könyvtár épülete - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Miskolci u.
Link: www.szilvasvarad.hu

A könyvtár épülete Szilvásvárad.
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Szalajka-völgy

Cím: Szilvásvárad-Szalajka völgy

A Szalajka-völgy a Bükk hegység és az ország egyik legszebb magashegységi jellegű völgye.A völgy fő értéke a sebes folyású Szalajka-patak és a Fátyol vízesés. Közkedvelt kirándulóhely.


Millenniumi Tanösvény, Szalajka völgyi sétaút

Cím: Szilvásvárad
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Millennium ünnepére létesült tanösvény Szilvásvárad belterületébõl elindulva a Kalapat-kilátóig vezet.
 étterem
 

Lokomotív étterem - Szilvásvárad

Cím: Szilvásvárad, Kisvonat végállomásnál
Telefon szám: +36-30-3352-695
Kapcsolattartó személy: Tarnai Csaba
Link: www.kerekparkolcsonzo.hu

Szilvásváradon a Szalajka-völgyben a kisvonat indítójánál található a Lokomotív étterem. Széles étel és italkínálattal, hangulatos terasszal várják a vonat indulására , vagy érkezésére váró vendégeket. Finom kapuccsínó is kapható.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Czakó Nyaralóudvar és Vendégház - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Rózsa utca 1.
Telefon szám: +36-36-355-492;+36-20-225 0544
Kapcsolattartó személy: Böszörményi Edit
Link: www.czakovendeghaz.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szilvásváradon a Czakó Vendégház vendégszobái az olcsó kategóriába tartoznak, semmi nagy durranás. Pont azért olcsó. Nyaralóinkhoz viszont még hasonlót sem találtok a környéken! Hangulatában köze sincs az épített házakban lévő "tucat szálláshelyekhez". A Balatonnál méltán nagy népszerűségnek örvendő angol mobilházak fullos változata csak a nálunk szállást foglalók szálláslehetősége! Ha szeretnél kipróbálni valamit, ami nem szokványos, akkor válaszd a minden igényt kielégítő retro-feelinget! LUXUS in RETRO! Igazi nyugalomsziget a rohanó hétköznapokhoz képest. Ha valami különlegesre vágysz, akkor megtaláltad! További képek és infók a Facebookon! Természetesen a vendégház 4 db felújított szobája is változatlanul várja régi és új vendégeit egyaránt. SZÉP-Kártyát elfogadunk.


Oázis Vendégház - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Zrínyi út 4.
Telefon szám: +36-30-2056-613,+3636-898-282
Kapcsolattartó személy: Poczik Enikő, Poczik Viktor
Link: www.szilvasvarad.net
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szilvásvárad központjától 10 perces sétára csendes, nyugodt környezetben található az Oázis Vendégház. A vendégház udvarán lévő fedett tűzrakóhely kiválóan alkalmas bográcsozásra, szalonnasütésre, grillezésre, pisztrángsütésre. A vendéglátók specialitása: szalonnával csurgatott pisztráng nyárson, melyet külön kérésre elkészítenek. A ház igényesen felújított 2-3-4 ágyas szobái Tv-vel, privát fürdőszobával (tusoló, wc) várják a pihenni vágyókat. A reggelizőkonyha teljesen felszerelt. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Gabriella Vendégház - Szilvásvárad
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Szilvásvárad, Dózsa György út 4/1
Telefon szám: +36-30-342-7955
Kapcsolattartó személy: Fónagyné Bóta Gabriella
Link: gabriellavendeghaz.webnode.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szilvásváradon, Egertől 30 km-re, a 2011 nyarán nyitott Gabriella Vendégház egész évben várja a pihenni vágyó kedves vendégeket. A Szalajka-völgy bejárata kb. 400 méterre található a Vendégháztól, az udvarról csodás kilátás nyílik a Bükk hegység festői környezetére, és a Milleniumi kilátóra. A Vendégház 10 főre berendezett. A 3 db szoba, külön-külön fürdőszobával, igénytől függően pótágyazható, LCD TV-vel felszerelt. A jól felszerelt konyhát bárki kedvére használhatja. A parkosított udvaron sütési-főzési lehetőség, parkolás a zárt udvaron biztosított. Felnőtteknek: 2500-3500 Ft/fő/éj, gyerekeknek 2 éves korig ingyenes, 2- 10 éves korig 2000 Ft/fő/éj. A feltüntetett árak szezontól, létszámtól, eltöltött éjszakáktól függően változhatnak. Bátran kérjen személyre szabott árajánlatot. K&H, MKB és OTP Szép kártya elfogadóhely.
 forrás
Természetes forrás. Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Hangulatos kirándulás az egész család részére.
 

Sziklaforrás - Szilvásvárad

Cím: Szilvásvárad, Szalajka völgy

A Szalajka-völgy forrásai közül a legnagyobb vízmennyiséget a Sziklaforrás bocsátja a patakba.
 gasztronómiai különlegesség
Itt kiváló mester ajánl helyi finomságokat.
 

Pisztráng kisvendéglő - Szilvásvárad

Cím: Szilvásvárad, Szalajka-völgy út
Telefon szám: +36-36-564-056,+36-30-955-2180
Fax szám: +36-36-355-555
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Gál Gábor
Link: www.lovasetterem.hu

Családi vállalkozásunk étterme a Pisztráng Kisvendéglő, szintén a Szalajka-völgy bejáratánál található. Konyhánk elsősorban a házias ízekre specializálódott, aki hozzánk betér, a nagymama konyhájának ételeiből válogathat. Emellett természetesen pisztráng- és vadételekkel is várjuk vendégeinket. Éttermi részünk és télikertünk télen is üzemel. Összesen 130 férőhely áll vendégeink rendelkezésére, ebből 50 főt a télikertben, 50 főt a fedett teraszon, 30 főt pedig az éttermi részben tudunk elhelyezni. Étkezési utalványt elfogadunk!
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Gasthaus Panzió*** és Étterem - Szilvásvárad
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Szilvásvárad, Egri úti parkoló
Telefon szám: +3636/355-185;0620-959-3250
Fax szám: +36-36/355-185
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Papp Gábor
Link: www.gasthaus-szilvasvarad.hu

Étlapjainkon a hagyományos magyaros ételeken kívül a Szalajka-völgyből származó pisztrángból, és a környék erdeiben elejtett vadakból készült specialitásokkal várjuk kedves vendégeinket. Az étterem terasza további elhelyezésére ad lehetőséget, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a lovas stadionra és a hegycsúcsokra. AKCIÓS AJÁNLATUNKAT az (i) pontra klikkelve töltheti le. Erzsébet utalvány, K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadó hely.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Pallavicini-kastély - La Contessa Kastélyhotel****
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Szilvásvárad, Park u. 6.
Telefon szám: +36 36 564-064
Fax szám: +36 36 564-065
Link: www.lacontessa.hu

A kastély építtetése a Keglevich grófi családhoz kötődik, akik 1666-tól egészen 1894-ig tulajdonolták a szilvásváradi uradalmat. Gróf Keglevich Béla kérésére, Ybl Miklós tervei alapján épült a mai kastély elődje, mely még földszintes és tornyos volt. A Keglevichek után Erdődy Rudolf lett a település birtokosa, s ezzel együtt a kastélyé is, majd 1914-től az új tulajdonos Pallavicini Alfonz Károly őrgróf lett, aki nászajándékként vásárolta meg a több hektáros ősparkkal körülvett épületet. Eredetileg vadászkastélynak szánta, később azonban emeleti szinttel kibővítve neobarokk stílusban átépítette, kialakítva ezzel a kastély épületének mai formáját. A kastély jelenleg La Contessa Kastélyhotel**** kastélyszállóként működik.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Millenniumi kilátó - Szilvásvárad

Cím: Szilvásvárad, külterület
Telefon szám: +36-30 361-4275
Link: www.szilvasvarad.hu/latnivalok/milleniumi-kilato
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Molnár Kálmán

2000. augusztus 20-ra, Szent István napjára készült Millenniumi Kilátó méretével és páratlan szépségű faszerkezetével uralkodik a környező hegycsúcsok felett, mintha figyelné és vigyázná e festői vidéket. Nyitva tartás:Tavasz (április 1.- május 31.): minden nap 10:00 - 18:00, Nyár (június 1.- augusztus 31.): minden nap 10:00 - 19:00. Ősz (szeptember 1. - október 31.): minden nap 10:00 - 18:00. Tél (november 1. - március 31.): szerdától vasárnapig: 10:00 - 18:00.
 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Szilvásváradi Állami Erdei Vasút
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3348 Szilvásvárad, Szalajka u. 8.
Telefon szám: +36-36 355-183
Link: www.kisvasut.hu/index.php?rfa=17
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Szilvásváradi Állami Erdei Vasúton évente megközelítőleg 200 ezer turistát szállítanak a szerelvények. 1999 októberében került forgalomba a Szilvi nevű gőzmozdony egy korabeli vasúti szalonkocsival együtt. A vonal hossza közel 5 km. A vonat megállóitól könnyen megközelíthető az Istállóskői Ősember barlang, a Fátyol-vízesés, a Szabadtéri Erdei Múzeum, az Erdészeti Múzeum, a pisztrángos tavak és a Lipicai Ménes. A részletes menetrend az információban (i) található.
 lovaskocsizás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területeken keresztül barangolhatnak hintón, vagy lovaskocsin. Nosztalgia és romantika minden perce. Várjuk Önöket.
 

Fogattúra, sétakocsikázás

Cím: Szilvásvárad, Szalajka-völgy út
Telefon szám: +36-36-564-056,+36-30-955-2180
Link: www.lovasetterem.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-36-355-555
Kapcsolattartó személy: Gál Gábor

Vállalkozásunk az éttermi vendéglátás mellett szabadtéri gasztronómiai és lovas programok szervezésével foglalkozik. Egy kevés szabadidővel, ugyanakkor természet- és lószeretettel megáldott baráti társaság részére kidolgozott, különleges élményt nyújtó program. A kétnapos túra a romantika, a természet és a ló közelsége, valamint a nyugalom jegyében telik el.
 múzeum
 

Zilahy Aladár Erdészeti Múzeum - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Szalajka-völgy
Telefon szám: +36-36-355-505
Link: www.egererdo.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-36-564-004

A Szalajka-völgy fái között zakatoló kisvasút Szalajka-Halastó megállója közelében helyezkedik el az Erdészeti Múzeum. A műemléki jellegű épület 1986 óta igyekszik bemutatni a látogatóknak a Szilvásvárad környéki erdészet történetét, annak egykori eszközeit. Az Erdészeti Múzeum ágazatonként mutatja be a régi munkaeszközöket, tárgyi- és írásos emlékeket az erdészeteknél folyó munkákról.


Szabadtéri Erdei Múzeum - Szilvásvárad

Cím: Szilvásvárad, Horotna-völgy

Az erdőből élő emberek mindennapjait mutatja be a kiállítás. Megismerhetjük a mészégetők, faszénégetők, zsindely- és üvegkészítők munkaeszközeit, termékeit, életkörülményeit.


Börtönmúzeum - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Park u. 32.
Telefon szám: +36-20-9693-017
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dékán Imre

A Börtönmúzeum Szilvásvárad központjában a buszparkoló mellett, önálló épületben látogatható. A középkor válogatott kínzásait és eszközeit nézheti meg a látogató. Nyitva tartás: Minden nap 9.00 - 18.00 óráig, október 1-től február 28-ig csak szombat és vasárnap 10.00 - 16.00 óráig.
 programok, rendezvények
 

XV. Specialized Maraton - Szilvásvárad

Cím: Szilvásvárad, Kisvonat végállomásnál
Telefon szám: +36-30-3352-695
Kapcsolattartó személy: Tarnai Csaba
Link: www.kerekparkolcsonzo.hu

Május 25-e, az Európai Nemzeti Parkok napja. Ennek tiszteletére 2002-től - minden évben - május utolsó vasárnapján rendezzük meg legnagyobb "túránkat". 2016. május 29-én a XV. Specialized Szilvásvárad Maratont.


VII. Sütő Tökös Napok - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Völgy Étterem
Telefon szám: +36-70/326-2759
Kapcsolattartó személy: Szabó-Rónai István
Link: www.volgyetterem.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Mikortól: 2017-10-27
Meddig: 2017-10-29

2017-ben ismét megrendezésre kerül Szilvásváradon a Szalajka völgyben található Völgy Étteremben a Tökös Napok rendezvény. A rendezvény ideje alatt az étteremben sütőtökből készült ételek kóstolhatóak.
 szálláshely
 

Czakó Vendégház és Nyaralóudvar - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Rózsa u. 1.
Telefon szám: +3636 355-492; +3620 225-0544
Link: www.czakovendeghaz.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szilvásváradon a Czakó Vendégház vendégszobái az olcsó kategóriába tartoznak, semmi nagy durranás. Pont azért olcsó. Nyaralóinkhoz viszont még hasonlót sem találtok a környéken! Hangulatában köze sincs az épített házakban lévő "tucat szálláshelyekhez". A Balatonnál méltán nagy népszerűségnek örvendő angol mobilházak fullos változata csak a nálunk szállást foglalók szálláslehetősége! Ha szeretnél kipróbálni valamit, ami nem szokványos, akkor válaszd a minden igényt kielégítő retro-feelinget! LUXUS in RETRO! Igazi nyugalomsziget a rohanó hétköznapokhoz képest. Ha valami különlegesre vágysz, akkor megtaláltad! További képek és infók a Facebookon! Természetesen a vendégház 4 db felújított szobája is változatlanul várja régi és új vendégeit egyaránt. SZÉP-Kártyát elfogadunk.


Gasthaus Panzió*** és Étterem
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3348 Szilvásvárad, Egri út 27/1.(parkolóval szemben)
Telefon szám: +36-36/355-185;0620-959-3250
Link: gasthaus-szilvasvarad.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-36/355-185
Kapcsolattartó személy: Papp Gábor

A Gasthaus Panzió és Étterem Szilvásváradon, a Szalajka-völgy bejáratánál várja az ide látogató vendégeket. Panziónkban hét darab, egyenként kétágyas, színes TV-vel felszerelt szobába várjuk vendégeinket. A vendégeink számára szükség szerint fél, és teljes panziós ellátását biztosítunk. Erzsébet utalvány, K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadó hely.


Villa Park Panzió*** - Szilvásvárad
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3348 Szilvásvárad, Park u. 11/b.
Telefon szám: +36-36-564-044
Link: www.villaparkpanzio.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bakkné Parti Erika

A Bükk hegység szívében, Szilvásvárad központjában található a Villa Park, mely festői környezetben, barátságos személyzetével és szolgáltatásaival várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. Részletes ajánlatunkat és árainkat az ikonra kattintva olvahatja, töltheti le. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Villa Park Panzió***   Info

Cím: 3348 Szilvásvárad, Park u. 11/b.
Telefon szám: +36-36-564-044
Link: www.villaparkpanzio.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bakkné Parti Erika

A Bükk hegység szívében, Szilvásvárad központjában található a Villa Park, mely festői környezetben, barátságos személyzetével és szolgáltatásaival várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya, Erzsébet utalvány elfogadóhely.


Gasthaus Panzió*** és Étterem (on-line)   Info

Cím: 3348 Szilvásvárad, Egri úti parkoló
Telefon szám: +36-36/355-185
Link: gasthaus-szilvasvarad.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Papp Gábor
Fax szám: +36-36/355-185

A Gasthaus Panzió és Étterem Szilvásváradon, a Szalajka-völgy bejáratánál várja az ide látogató vendégeket. Panziónkban hét darab, egyenként kétágyas, színes TV-vel felszerelt szobába várjuk vendégeinket. A vendégeink számára szükség szerint fél, és teljes panziós ellátását biztosítunk. Erzsébet utalvány, K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadó hely.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Szilvásvárad
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3348 Szilvásvárad
Link: www.szeporszag.hu/Szilvásvárad.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Szilvásváradon. A részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 téli sportok
Kiépített pályák, szórakoztató téli programok, valamint figyelmes vendéglátás és szép környezet várja Önöket.
 

Szilvásvárad Sí - Családi sípálya - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Miskolci út 7.
Link: www.szilvasvarad-si.hu
Telefon szám: +36 30 509 2386
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

270 m hosszú, enyhe lejtésű, főleg kezdőknek, gyerekeknek ajánlott un. családi sípálya. A szín szerinti kategorizálás szerint kék pályának felel meg. Található még a pálya szélén egy snowboard park is. A felvonó TATRAPOMA S típusú tárcsás felvonó, 250 m hosszú, 360 fő/óra kapacitású. A pálya teljes hosszában kivilágítható. Aktuális információk a honlapon!
 templom
 

Református kerektemplom - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Aradi vértanúk útja 30.
Link: www.szilvasvarad.info.hu
Telefon szám: 0036-36-355-360

Szilvásváradon található Európa legnagyobb méretű református körtemploma. Hild József tervei alapján épült 1825 körül, klasszicista stílusban. A négyoszlopos templom feltételezett építőmestere Pavolni Ferenc volt. A padokat a bánfalvi erdőből hozatott 33 tölgyfa gerendából egy helyi asztalos készítette.


Római katolikus templom - Szilvásvárad

Cím: 3348 Szilvásvárad, Park u. 7.
Telefon szám: +36 36 554-078

Titulusa: Borromeo Szent Károly püspök.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Éleskő várának romja - Szilvásvárad

Cím: Szilvásvárad, külterület
Link: www.szilvasvarad.hu

Éleskő várának romja - Szilvásvárad

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.