12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szigetcsép
www.szigetcsep.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Tóthné Kriszt Judit E-mail: szigetcsep@invitel.hu
 Telefon: +36-24 418-540 Fax: +36-24 418-543
egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    híres étterem,    sétáló utca, városkép,    templom

 egyedi ritkaság
 

Hókony Szigetcsép

Cím: Szigetcsép, külterület

A község előtt fűzfákkal, nádasokkal kísért holtágakat láthatunk. Ezek a "hókony"-ok, amelyeket a Duna jeges áradása hagyott maga után. Itt nyúlnak be legjobban a szigetre. Ma kitűnő horgászvizeket és szép nyaralóházakat láthatunk itt. A Duna-ágat nád, gyékény és sás kíséri. A nádas helyenként szigeteket alkot, ezek az Európa-híres úszólápok. Szerepük a biológiai víztisztításban jelentős. Megcsodálhatjuk a sárga tavirózsát is, mely a fehér társánál is ritkább. Itt található kiemelendő védett növények, növénytársulások még: a tőzegmohafajok, a hússzínű ujjasbocskor, a mocsári nőszőfű, a tőzegpáfrány-telepek, a tündérrózsa-hínár.
 sétáló utca, városkép
 

Szigetcsép település

Cím: Szigetcsép
Link: www.szigetcsep.hu

Szigetcsép a Csepel-sziget középső részén a Ráckevei-Duna-ág és a Duna főága között terül el, Budapesttől 30 kilométerre. Elérhetjük a Budapest-Ráckeve közötti HÉV-vel, az 5101-es számú úton autóval, illetve a Csepel-Makád buszjárattal.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner