12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szekszárd
www.szekszard.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ács Rezső E-mail: postmaster@szekszard.hu
 Telefon: +36-74/504-100 Fax: +36-74/412-719
állandó kiállítás,    borkóstoló,    borospince,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    hajókirándulás, komp,    híres személy,    imaház, kápolna,    kastély, kúria,    képzőművészet,    kerámia,    kiemelt szolgáltató,    kilátó, panoráma,    kisvasút, városnéző kisvonat,    mozi,    mulatság, fesztivál,    múzeum,    népi kézművesség,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    színház,    szökőkút, díszkút,    templom,    utazási irodák, turistainformáció

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Babits Mihály és Szekszárd

Telefon szám: 0036-74-316-222
Fax szám: 0036-74-316-222
Cím: 7100 Szekszárd, Béla tér 1
Link: www.wmmm.hu

A házat Babits Mihály anyai nagyapja, Kelemen József vásárolta meg 1855 körül, azután közel száz évig állt a család tulajdonában, 1952-ben államosították. Az első kiállítást Illyés Gyula nyitotta meg 1967-ben, s a költő születésének centenáriumán, 1983-ban vált az egész ház múzeummá.


Baka István emlékszoba

Cím: Szekszárd
Link: www.wmmm.hu

A költő világát könyvtára, íróasztala és néhány személyes tárgya idézi meg. Baka István a költői képalkotás és szerepjáték-költészet egyik legjelentősebb megújítója, író, műfordító szerkesztő. 1948. július 25-én született Szekszárdon. 1966-ban érettségizett a Garay János Gimnázium orosz tagozatán. Az önképzőkör, színjátszó kör, versmondás, zene, Tolsztoj és Dosztojevszkij olvasása eredetiben a diákévek legboldogítóbb elfoglaltságai voltak számára.
 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Szőlőhegy - Szekszárd

Cím: Szekszárd
Link: www.szekszard.hu

Az 1925 hektáron elterülő Szekszárdi Borvidék Magyarország egyik legősibb bortermelő területe, ahol a szőlőművelés hagyományai a római korig nyúlnak vissza. A borvidék a Szekszárdi dombság legkeletebbre eső keskeny területét foglalja magában, ami Szekszárd, Őcsény, Decs szőlőit jelenti. A terület központi települése természetesen Szekszárd, amely a legnagyobb szőlőterülettel rendelkezik és nevet ad a borvidéknek.
 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Szekszárdi borvidék - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Szekszárdi borvidék imponáló fejlõdést produkált az utóbbi években. Jelentõsen nõtt azoknak a pincészeteknek a száma, amelyek nemzetközi mércével mérve is versenyképes borokat palackoznak. A már régebb óta ismert borászatok többsége komoly beruházásokat eszközölt, megteremtve a még magasabb színvonalú mûködéshez szükséges technológiai hátteret, érlelõ- és tárolókapacitást.


Vesztergombi borászat - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Borkút u. 3.
Telefon szám: +36-74 511-846
Fax szám: +36-74 511-576
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.vesztergombi.hu

Pincészetünk meghatározó borásza Vesztergombi Ferenc, aki 1970-től hivatásszerűen borászkodik. Munkája és hozzáértése elismeréseként 1993-ba elnyerte a megtisztelő "Év Borásza" címet. 1996-tól a pincészetnél dolgozik, ma már végzett borászként, Csaba fiunk is.


Fekete Borpince - Szekszárd

Cím: Szekszárd, Ivánvölgy
Telefon szám: +36-30 92-95-732
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.feketeborpince.hu

A Fekete Borpince a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el. A pincészet borai között megtalálhatók a hazánkban legkedveltebb fajták: cabernet sauvignon, kadarka, bikavér, olaszrizling, merlot, chardonnay, tramini, kékfrankos.
 egyedi ritkaság
 

Prometheusz park - Szekszárd

Cím: Szekszárd
Link: www.szekszard.hu

Prométheusz-park Szekszárd alkotója: Mőcsényi Mihály professzor.A park növényzetét 300 féle díszcserjéből és virágból tervezte színpompás kertté. Ma csak töredéke látható.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Garay János szobra - Szekszárd

Cím: Szekszárd, Garay tér

Garay János szobra (1898). Garay János 1812-ben született Szekszárdon.


Szentháromság-oszlop - Szekszárd

Cím: Szakszárd, Béla tér

Szekszárd főtéren áll a barokk Szentháromság-oszlop (1763), talapzatán a pestistől óvó szentek (Rókus, Sebestyén és Rozália).


Bezerédj István emlékműve - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Bezerédj István Szent István téren álló emlékművet 2000. október 23-án avatták fe


Rotary Club emlékkő - Szekszárd

Cím: Szekszárd

A Rotary Club Szekszárd 12 éves múltra tekint vissza. A barátságon alapszik azzal a céllal, hogy tegyünk jót másokért a világon. Végzünk karitatív tevékenységet, tehetséggondozást és városszépítő feladatokat.


I. Béla király oroszlános emlékmű - Szekszárd

Cím: Szekszárd

A kereszténység megszilárdításában fontos szerepet játszó I. Béla szobra egyébként a róla elnevezett téren látható, Lessenyey Márta alkotása.


Szent László szobor - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Szekszárd védőszentjének, Szent Lászlónak szobrát 2001. július 27-én, László napján avatták fel a Béla téren. A legendák szerint a szobor helyén állt hajdan Szent László kútja. A Képes Krónika Szent László legendája iniciáléjának, a P betűbe foglalt rajznak a zsűri által is bravúrosnak minősített plasztikai megoldásán túl az alkotás ivókútként is funkcionál. Alkotó: Nagy Benedek szobrászművész


1848-as emlékmű - Szekszárd

Cím: Szekszárd

1848-as emlékmű, Szekszárd (Konrád Sándor alkotása 1938)


Szent István szobor - Szekszárd

Cím: Szekszárd

A szobor 2002. augusztus 20-án a Szent István téren került felavatásra. A szobor értékét növeli, hogy közadakozásból valósult meg. Szigetvári Ernő szekszárdi lakos állt az adományszerzés élére. Alkotó: Farkas Pál szobrászművész.


Csodaszarvas - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Csodaszarvas szobor Szekszárd.


Babits Mihály emlékszobor - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Babits u. 13.

A művet 1981-ben avatták fel. A töprengő költő szobra a szülőház elválaszthatatlan része lett. Alkotó: Farkas Pál szekszárdi szobrászművész.


Háry János emlékmű - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Háry János-szobor Szekszárdon. Farkas Pál alkotása (1992)


56-os emlekmű - Szekszárd

Cím: Szekszárd

A Szent István téren álló emlékművet 2000. október 23-án avatták fel. Alkotó: Csíkszentmihályi Róbert szobrászművész.


Bajtársak I. Világháborús emlékmű - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Bajtársak I. Világháborús emlékmű Szekszárd. Orbán Antal alkotása 1924.


II. világháborús emlékmű - Szekszárd

Cím: Szekszárd

A II. világháborúban meghalt szekszárdi hősöknek és áldozatoknak az emlékét őrzi a Fusz György szobrászművész által készített II. világháborús emlékmű.


Emlékoszlop - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Emlékoszlop - Szekszárd


Millecentenáriumi emlékmű - Szekszárd

Cím: Szekszárd

A honfoglalás 1100. évfordulója tiszteletére készítette a városi önkormányzat 1996-ban a Liszt Ferenc térre. Az egymást követő évszázadokat jelképező siklósi márványlapokat helyi jellegzetességekre és történésekre utaló motívumok díszítik. Alkotók: Adorján Endre és Farkas Pál szobrászművész.


Garay Gimnázium - Szekszárd

Cím: Szekszárd

A Garay Gimnázium épülete. A gimnázium építéséhez az engedélyt 1892-ben szerezték meg. Pártos Gyula budapesti építészmérnök készített a gimnázium épületéhez terveket, a kivitelező, pedig Deutsch Salamon budapesti építész volt. Az építési munkálatokat 1896. áprilisában kezdték meg és 1897 augusztusában már át is adták az oktatásnak.


Millenniumi kapu - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Az évezred kapuját 2001. augusztus 20-án avatták fel a Luther téren. A kapu az elmúlt korok jelentősebb kulturális és történelmi események szimbolikus motívumait idézve teret nyit a jövő felé. A három szerkezeti egységből álló zseniálisan megvalósított szimbolikus kapu kapuszárnyán az öt művész összesen 20 bronztáblán (domborművön) fentről körbe lefelé haladva dolgozta el az elmúlt 2000 év kiemelkedő történelmi, kultúrális eseményeit, eredményeit. A szoborkompozíció tervezője: Csíkvári Péter szobrászművész, Alkotói: Bakos Ildikó Gábor Éva Mária Gáti Gábor Király Vilmos Ligeti Erika szobrászművészek, Kivitelező: Szatmári Juhos László szobrászművész.


Tolna Megyei Önkormányzat - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Tolna Megyei Önkormányzat épülete Szekszárd.


Találka téri szobrok - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Találka téri szobrok. A panorámát 13 kép alkotja. A magasabb házak által körülvett díszburkolatú tér közepén egy nonfiguratív szobor áll.


Köztéri szobor - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Szekszárd köztéri szobrai.
 hajókirándulás, komp
Romantikus pillanatok a gyönyörű környezetben. Hangulatos program pároknak és családok számára. Komp közlekedés.
 

Hajókirándulás - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Hajókirándulás - Szekszárd
 híres személy
 

Dúzsi Tamás a 2014-es Év Bortermelője

Cím: Szekszárd
Link: www.duzsitamas.hu

Dúzsi Tamás a 2014-es Év Bortermelője. Fotó: www.borkulturakft.hu
 imaház, kápolna
 

Szt. János és Pál-kápolna Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 2.
Link: www.szekszard.hu

Szt. János és Pál-kápolna - Szekszárd. Megosztás. A város német hívei építették az ismert védőszenteknek villám, vihar és jégverés ellen, 1740 körül.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Városháza - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Béla király tér
Link: www.szekszard.hu

Szekszárdon a Béla király tér egyik meghatározó építménye a Városháza, amely egyemeletes épületet eredetileg 1842 és 1846 között a klasszicista stílus jegyeivel.
 képzőművészet
Neves képzőművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Prometheusz szobor - Szelszárd

Cím: Szekszárd

Prometheusz szobor A két saskeselyű, a sziklák már a történet végét, Prométheusz szenvedéseit sejtetik. A szobrászművész alkotását dicséri, hogy az egyik keselyű időnként ’’elrepül’’, és Európa egyes városaiban kiállítják. Az eredeti Prométheusz-szobor Antwerpenben látható, az itt található, két keselyűvel kiegészülve, annak tökéletes másolata. A szobrok alkotója: Varga Imre Kossuth-díjas szobrászművész.
 kerámia
Hagyományos és egyedi technikákkal készült formák, stílus és hangulat. Kisplasztikák, tárgyak és finomkerámiák várják a gyűjtőket. Tekintsenek be műhelyünkbe!
 

Dísz- és használati tárgyak - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Dísz- és használati tárgyak - Szekszárd
 kiemelt szolgáltató
 

Művészetek Háza - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Szent István tér 28.
Telefon szám: +36-74/511-247
Fax szám: 36-74/511-248
Link: www.szekszardagora.hu

A Művészetek Háza Szekszárd egyik legszebb kulturális intézménye. Átépítése után 1984 augusztusában adták át a közönségnek, azóta, mint 200 fő befogadására alkalmas kiállító és hangverseny terem tölti be kulturális, művészeti szerepét Szekszárd város életében.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Kilátó - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Ha tehetjük, érdemes egy pillantást vetni Szekszárdra madártávlatból, a Kilátóhoz néhány perces utazással juthatunk fel. Körbetekintve láthatók a gondosan művelt, dombokra felkapaszkodó szőlőterületek éppúgy, mint a kisvárosi arcát őrző, megyeszékhelyi szerepét kiépítő város, régi és új körzeteivel.
 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Gemenci Erdei Kisvasút

Cím: Vasútüzem 7142 Pörböly, Bajai út 100.
Telefon szám: +36-74-491483, 30/348-3715
Fax szám: +36-74-491483
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.kisvasut.hu/gemenc

Gemenci Erdei Kisvasút. Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdeje a gemenci erdő, 20 ezer hektáros területe Paks - Dunaszentbenedek vonalától az országhatárig a Duna jobb és bal partján terül el. Ebben a különleges síkvidéki, átréri erdőben kanyarog 30 km hosszan a Gemenci Erdei Vasút vonala.
 mozi
 

Panoráma mozi Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Szent István ter 10
Telefon szám: +36-74-529-619
Link: www.szekszardagora.hu

A szekszárdi Panoráma Mozi tolna megye legnagyobb filmszínháza. Nagyterme 346 fő befogadására alkalmas. A terem hangrendszere dolby digital rendszerű. A kisebb méretű Art terem 2005-ben került felújításra, a munkálatok során a nézőtér és a vetítővászon is megújult. A 63 férőhelyes teremben főként „art” besorolású filmek kerülnek vetítésre. A hangrendszer a nagytermivel megegyező.
 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Szekszárdi Szüreti Fesztivál

Cím: Szekszárd

A Szekszárdi Szüreti Napok az év legnagyobb eseménye, igazi összművészeti fesztivál. Minden évben szeptember harmadik hétvégéjén zajlik.


Borudvar - Szekszárd

Cím: Szekszárd

Béla téri buszfordulóban Borudvar, szekszárdi borászok kitelepülései * A Megyeháza előtti parkolóban Ízek Utcája, * A Múzeum sarkától a Garay Gimnáziumig.
 múzeum
 

Babits Mihály Emlékház - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Babits u. 13.
Telefon szám: 0036-74-312-154
Fax szám: 0036-74-316-222
Link: www.wmmm.hu/ajanlo

A Babits Mihály Emlékház minden hónap utolsó szombati napján INGYENESen látogatható (a többi szombaton fizetős).


Wosinsky Mór Megyei Múzeum - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Szent István tér 26.
Telefon szám: 0036-74-316-222
Fax szám: 0036-74-316-222
Link: www.wmmm.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A múzeumot Wosinsky Mór alapította, az ő nevét viseli ma az intézmény. Wosinsky tanulmányainak befejezése után katolikus papként több Tolna megyei településen működött.


Megyeházi Kiállítótermek - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Béla király tér 1.
Telefon szám: +36-74 410-783
Link: www.wmmm.hu

A Megyeházi Kiállítások április 1-jétől zárva tart. 15 fő feletti csoportok számára, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Bejelentkezés a 74/410-783-as telefonszámon kérhető.
 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Törő György, Töttősi Attila fafaragók - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Bródy S. út 21.
Telefon szám: +36- 74/414-893
Link: www.famuvesseg.hu

Törő György és Töttösi Attila fafaragó népi iparművészek. Mint népi iparművészeknek feladatunk a magyar hagyományok ápolása és továbbadása. Ez motivál bennünket a népi ihletésű játékeszközök tervezésénél, kivitelezésénél. Ezt a rendezőelvet az import alapanyagú, úgymond modern játékeszközöknél is figyelembe vesszük, mindenekelőtt a díszítőelemeknél.


Csúcs Endre keramikus - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Pranter u. 1.
Telefon szám: +36-74 316-017
Link: www.szekszard.hu

Ősi formák, díszítőelemek felhasználásával, kizárólag kézimunkával készítem kerámiáimat. Hagyományos fatüzelésű (boksa) kemencében lefojtott, füstöléses eljárással égetem feketére. Tradicionális magyar népi kerámiák mellett a kelta, gepida és longobárd hagyatékot használom fel egyedi darabjaim tervezésénél.


Dr. Apátiné Csapó Anna hímző - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Cseri J. u. 14.
Telefon szám: +36-74/318-337
Link: www.szekszard.hu

Személyem szerint nem vagyok érdekes egyéniség; közeledek a 70-dik évemhez és szeretek élni! Amiért érdemes egy kicsit rám figyelni, az a kedvtelésem a ’’Sárközi- színes-hímzés’’ ismerete, szeretete. Szorgalmam és kitartásom, amivel gyűjtöm, kutatom, hímzem, tanítom, követendő példának ajánlom! Jutalmam: öröm és megelégedettség a sok jól sikerült kézimunka láttán, - amit jómagam, vagy tanítványaim készítenek.


Nepp Dénes bőrműhelye - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Széchenyi u. 16.
Telefon szám: +36-74/316-206
Link: www.szekszard.hu

Alapítva: 1910. A családi hagyományokat folytatva tanultam ki a szakmát. 1979-től vagyok kisiparos. A mestervizsgát is ebben az évben tettem le. Alapelvem a precizitás, a magyar szíjgyártó hagyományok tisztelete.
 szálláshely
 

Sió Motel - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 188.
Telefon szám: +36-74 510-482;+36-30 936 2230
Link: www.siomotel.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Sió Motel Szekszárd északi kapujában, a 6-os út mentén helyezkedik el, a szekszárdi és a tolnai borvidék között, közel a gemenci erdőhöz, a Sárköz szomszédságában 2.5 ha területen. 20 db apartmanunk 108 személy elszállásolására alkalmas.


Gemenci Kirándulóközpont - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Bárányfok
Telefon szám: +36-74/ 312-552
Link: www.szekszard.hu

A Gemenci Kiránduló Központban ’’Trófea Pihenőházak’’ néven, finn típusú, luxus kivitelű, erdei faházak várják az itt éjszakázni szándékozókat, hamisítatlan erdei hangulattal. A helyszínen működő Trófea étterem jellegzetes belső atmoszférájával, vadételeivel és a híres Szekszárdi Borvidék tájjellegű boraival igazi gasztronómiai érdekesség.
 színház
Kiváló színészek és színtársulatok előadásai felejthetetlen hangulatot teremtenek. Kérje programfüzetünket!
 

Szekszárdi Német Színház - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Garay tér 4.
Telefon szám: +36-74-316-533
Link: www.dbu.hu
Fax szám: +36-74-316-725
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A nyár elteltével színházunk ismét megnyitja kapuit, és szeretettel várja Önöket a 2009/2010-es évadban. Idei első produkciónk Heinrich von Kleist klasszikusnak számító vígjátéka, Az eltört korsó. Az előadás olyan külföldi vendégművészek közreműködésével készül, mint Verena Koch, a Landestheater Linz rendezőnője; Doris Buchrucker, a müncheni Residenz Theater színművésznője és Tömő Ilona Ágnes, szintén a Landestheater Linz látványtervezője.
 szökőkút, díszkút
A padokkal övezett park teljes kikapcsolódást jelent, a gondolatok pihentetésére és újratöltődéshez ad szép környezetet.
 

Borkut - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Béla király tér
Telefon szám: +36-74/315-198
Link: www.szakszard.hu

Szekszárdon található az Európában egyedülálló, működő Borkút, melyből fehér ill. vörösbor folyik. (előztese egyeztetés szükséges! 74/315-198) A kutat Szatmári-Juhos László készítette 1993-ban.


Angusz-ház, szökőkút - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Széchenyi u. 36-40.

Nem csupán építészeti, de kultúrtörténeti emlék az Augusz-ház jellegzetes épülete, melyet báró Augusz Antal építtetett, s ahol Liszt Ferenc négy alkalommal járt. Emlékét az épület falán emléktábla és a benne működő, nevét viselő zeneiskola örökíti meg.
 templom
 

Belvárosi római katolikus templom - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Béla király tér 9.
Telefon szám: +36-74 510-892
Link: www.plebaniaszekszard.hu

Szekszárd belvárosában a történelmi múltú Béla király téren található Római katolikus Urunk mennybemenetele templom, amely 1802 és 1806 között épült késő barokk stílusban.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform Iroda - Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Garay tér 17.
Telefon szám: +36-74-315-198
Link: www.szekszard.hu
Fax szám: +36-74-510-131
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Tourinform Iroda - Szekszárd. Szállásinformációk, idegenvezetés biztosítása, egyéb városnéző programok, borkóstolás szervezése, ajándéktárgyak (könyvek, térképek) értékesítése.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner