12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Egerszalók
www.egerszalok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat! Kívánjuk, hogy érezzék jól magukat Egerszalókon, fedezzék föl Egerszalók és a környék kincseit, látogassák végig a Mátra és a Bükk kirándulóhelyeit, gyógyfürdőit és kóstolják meg a borvidék finom nedűit!
 Polgármester: Varga István E-mail: info@egerszalok.hu
 Telefon: 0036-36-474-332 Fax: 0036-36-474-366
borkóstoló

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Szefi Borozó - Egerszalók
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-30-246-8311,+3630-548-2261
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szeifert László
Cím: Egerszalók, Ady E. u. 38.
Link: www.szefibor.hu

         
         
A Szefi Borozóban Egerszalókon legfeljebb 100 fős csoportoknak tartunk hangulatos pincelátogatást, borkóstolást. Gyertyafénynél, igény szerint borkorcsolya, paraszttál vagy a fogadó gazda kedvence mellett kóstolhatják minőségi borainkat. A pince borozó nagyságára való tekintettel rendezvények lebonyolítására tökéletesen alkalmas. Névnap, születésnap, eljegyzés, ballagás, csoportos bulizás! Előzetes megbeszélés alapján élőzene szolgáltatás is lehetséges. A csoportokat, baráti társaságokat előzetes megbeszélés alapján fogadjuk. Pincénkben minőségi fehér, vörös és rozé borok kaphatók száraz, félszáraz, félédes, édes változatokban palackozva is.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner