12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szatymaz
www.szatymaz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Barna Károly E-mail: pmhivatal@szatymaz.hu
 Telefon: +36-62-583-560 Fax: +36-62-583-560
egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    templom

 egyedi ritkaság
 

Fehér-tó Szatymaz

Cím: Szatymaz, Külterület
Link: www.szatymaz.hu

Szatymaz a Pusztaszeri Tájvédelmi körzethez tartozik, az országos Kék Túra alföldi szakasza halad át rajta. Az E 75-ös út mentén haladva láthatjuk a Szatymazi temetődombot, mely több ezer éves magaslata a tájnak, a mellette elhaladó úton közelíthető meg a Fehér-tó melletti nagy kilátó, ahol tavasztól július közepéig figyelhető meg a közeli "Korom szigeten" élő danka sirály költése. Közép-Európa egyik legnépesebb madárszigete ez. E szigeten megtalálhatók szerecsen sirály, halász csérek, cankók, sárszalonkák, bíbicek, vadkacsák, tőkés récék, káró katonák, réti héják és rétisasok, kócsagok, gémek és szárcsák.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Enyingi Szélmalom - Szatymaz

Cím: Szatymaz
Link: www.szatymaz.hu

Szatymaz középpontjától ÉNY-ra Balástyát Forráskutat összekötő út felé, mintegy másfél km-re, az Enyingi Szélmalom található, szinte eredeti állapotban. Tovább haladva a nyárfás akácos porták közötti mélyfekvésű rétek élővilága is igen jelentős, ahol a Dél-alföld egyik legsűrűbb szalakóta népességét és a fokozottan védett kuvikot, kisőrgébicset találhatjuk.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Família Tanya - Szatymaz

Cím: 6763 Szatymaz, 5-ös út 158-as km szelvény
Link: www.szatymaz.hu
Telefon szám: +36-62-266-804 , 30-938-0989
Fax szám: +36-62-469-795
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Németh Nándorné

A Família Tanya a Fehértói Tájvédelmi Körzet területén, Szegedtől 10 km-re található Szatymazon.(A Fehértói Kilátó 500 m) Lovaglás, kocsikázás, állatok etetése, horgászat, medencés fürdés, napernyős hinták, hordozható grillezők.
 templom
 

Római katolikus templom - Szatymaz

Cím: 6763 Szatymaz, Kossuth u. 2.
Link: www.szatymaz.hu
Telefon szám: +36-62-283-170

Az 1902-ben épült Római Katolikus templomot Szatymaz keleti kapujánál a Kossuth u. 2 alatt ősfákkal keretezett csendes ligetetben láthatjuk.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner