12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szarvaskő
www.szarvasko.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szabóné Balla Marianna E-mail: onkormanyzat@szarvasko.hu
 Telefon: 0036-36-352-020 Fax: 0036-36-352-020
kemping,    kilátó, panoráma,    nemzeti park,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    téli sportok,    templom,    vár, várrom

 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Öko-Park Panzió Kemping*** és Kalandpark

Telefon szám: +36 36 352-201,+36-30-386-4248
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dr. Zsirai Sándor
Cím: 3323 Szarvaskő, Borsod u. 9.
Link: www.oko-park.hu

A Bükki Nemzeti Park egyedi faunája és flórája, a kemping feletti sziklán emelkedő 12. századi tarisznyavárrom, botanikai és geológiai tanösvény, közeli ásványi anyagokban gazdag Margit és Teréz forrás. A Kemping területén botanikai és geológiai bemutató ösvény készül, közel 100 különféle védett és honos növény, valamint jellemző kőzetek bemutatásával, mely nem csak a Panzió nevezetessége, hanem a Nemzeti Park szakembereinek is kutatási szerepet ad. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 programok, rendezvények
 

Csipkebogyó Fesztivál Szarvaskő

Telefon szám: +36-36 352-020; +3630 386-4647
Cím: Szarvaskő, Állomáskerti Szabadidőpark
Link: www.szarvasko.hu

Szarvaskőben évente megrendezésre kerül a szarvaskői Állomáskerti Szabadidőparkban a Csipkebogyó Fesztivál. A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés bemutatása mellett szórakoztató programokkal, fűtött sátorral, csipketeával, csipkelekváros kaláccsal és kenyérrel és Nagy Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
 sétáló utca, városkép
 

Képek a településről - Szarvaskő

Cím: Szarvaskő
Link: www.szarvasko.hu

Szarvaskő a Mátra, illetve a Bükk hegység találkozásánál szépfekvésű kis falu. Megközelíthető közúton (25-ös), Egerből menetrendszerinti kisvasúttal, illetve autóbuszjárattal.
 szálláshely
 

Öko-Park Panzió Kemping***és Kalandpark
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3323 Szarvaskő, Borsod u. 9.
Link: www.oko-park.hu
Telefon szám: +36-36-352-201,+36-30-386-4248
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dr. Zsirai Sándor

Szubalpin klímával, változatos élővilággal, védett növényekkel, különleges ásványokkal a szarvaskői várrom és az Eger-patak ölelésében Eger mellett 10 km-re várja a természet szerelmeseit. Az Öko-Park Panzió 13 szobájában összesen 35 fő számára kínál kényelmes és egészséges elhelyezési lehetőséget. Zárt parkolóban a gépjármű biztonságosan elhelyezhető, azonban az Öko-Park a tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyen elérhető, buszmegálló és vasútállomás öt perc sétára található. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Öko-Park Panzió és Kemping   Info

Cím: 3323 Szarvaskő, Borsod u. 9.
Link: www.oko-park.hu
Telefon szám: +36-36-352-201
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dr. Zsirai Sándor
Fax szám: +36-36-352-201

Az ÖKO-PARK® Panzió-Kemping*** és Kalandpark Eger-Szarvaskőben a Bükki Nemzeti Park szívében egy idilli, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik. Szubalpin klímával, változatos élővilággal, különleges ásványokkal az impozáns Várhegy és az Eger patak ölelésében- Egertől 6 km-re- várja a természet szerelmeseit. Az ÖKO-PARK büszke viselője az Európai Ökocimke, a hazai Zöld Szálloda és Idősbarát Szálloda minőségbiztosítási elismeréseknek. A Panzióban kettő-, három és négyágyas, fürdőszobás, TV-vel, telefonnal, allergénmentes bútorokkal, padlóval, ágyneművel és biomatraccal felszerelt szobák gondoskodnak Vendégeink kényelméről. Több szoba pótágyazható, összenyitható és erkélyes. Két szoba mozgássérült Vendégeink számára is megközelíthető. A Kalandpark élménypályái, szikla- és mászófala mellett további extrém élményeket is kínál. A Kemping az ADAC minősítése szerint Európa 400 legszebb kempingje közé tartozik. Szauna, drinkbár, őrzött parkoló, internet, a' la carte étterem, kerti tó, vízesés, fedett grillező, rendezvénytermek és különleges programok biztosítják Vendégeink tökéletes kikapcsolódását.
 templom
 

Római Katolikus Templom - Szarvaskő

Cím: 3323 Szarvaskő, Rákóczi Ferenc út
Link: www.szarvasko.hu

1840-1845 között épült fel, klasszicista stílusban. A templomot 1845-ben szentelték fel, Keresztelő Szent János tiszteletére. Ettől kezdve a szarvaskői búcsú napja június 26.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Szarvaskői vár romjai

Cím: 3323 Szarvaskő, külterület
Link: www.szarvasko.hu

Az 1295-re felépült Szarvaskői várat Püspök várnak (Castrum Episcopi) nevezték, mivel a püspök építtette, az Ő birtoka volt. A vár működésének egy idejében Tarisznyavárnak is hívták, mert Eger várához tartozott, annak volt az egyik elővára. A várőrség hetenként váltotta egymást és az őrség mindig tarisznyában, vitte magával a hideg elemózsiát.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.