12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Esztergom
www.esztergom.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Hernádi Ádám E-mail: varoshaza@esztergom.hu
 Telefon: 0036-33 542-000 Fax: 0036-33 542-099
cukrászda

 cukrászda
 

Szamos Cukrászda Központi Kávéház

Telefon szám: +36-33-520-570
Fax szám: +36-33-520-571
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Nagy Erika
Cím: 2500 Esztergom, Vörösmarty u. 2.
Link: www.szamosmarcipan.hu

         
         
Szamos Cukrászda Központi Kávéház Esztergom. A kávéházat Lindtner Henrich alapította 1841-ben a Vörösmarty utca és a Rákóczi tér sarkán álló – akkor még földszintes – épületben. Hosszasan tanulmányozta a bécsi kávéházakat és azok alapján akart egyet alapítani Esztergomban is. Ennek megfelelően Bécsből hozatta a bútorokat, a berendezéseket és az üvegeket, a kávéfőző edényeket Törökországból, a porcelánt Csehországból. A kávéfőző mestert szintén Törökországból szerződtette. A belső tereket bővítették, a kínálatot kiegészítették fagylalttal, cukrásztermékekkel. 2008 augusztusától felújítás után a Szamos Marcipán Kft üzemelteti a cukrászdát.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner