12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szakály
www.szakaly.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Feuerbach Szabolcs E-mail:
 Telefon: +36-74 588-078 Fax: +36-74 588-078
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    programok, rendezvények,    szabad beruházási terület,    szabad építési telkek,    szabad üdülő telkek,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Szobrok - Szakály

Cím: Szakály
Link: www.szakaly.hu

A falun átutazóknak is feltunik a festői fekvésű település rendezettsége, valamint a szép, hangulatos közterületek, melyeket Törő György fafaragó művész szép munkái díszítenek. Az 1990-es években fafaragótáborok keretében helyi összefogással szépítették a település arculatát díszkapukkal, emlékhelyekkel, játszóterekkel.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Kapos Menti Tájház - Szakály

Cím: Szakály, Rákóczi u. 340.
Link: www.szakaly.hu

A tájházat 1983-ban avatták fel, mely néprajzi gyujteményként szolgál. A látogatók a 20. század eleji paraszti élet eszközeivel, berendezési tárgyaival, jellegzetes épületeivel ismerkedhetnek meg itt.
 templom
 

Templom - Szakály

Cím: Szakály
Link: www.szakaly.hu

A település muemléki látnivalója a 18. században épült római katolikus templom, amelynek szentélye jelentos részben a gótika korából származik (15. század).

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner