12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszafüred
www.tiszafured.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ujvári Imre E-mail:
 Telefon: 0036-59 510-500 Fax: 0036-59 351-701
vízitúra

 vízitúra
Romantikus pillanatok a gyönyörű környezetben. Hangulatos program pároknak és családok számára. Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Szabics Kikötő és Szabadidőpark - Tiszafüred
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-59-353-250,+36-30-954-8620
Fax szám: +36-59-353-250
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabics Imre
Cím: Tiszafüred-Tiszaörvény, Szabics kikötő
Link: www.szabicskikoto.hu

         
         
A Szabics kikötő környéke változatos túravonalakat kínál. Az úticélja lehet a közismert szépségű élő Tisza, vagy valamelyik romantikusabb holtág, de jó szívvel ajánljuk Önnek a Tisza-tó kitárulkozó víztükrét, nádasainak, tündérrózsa mezőinek titokvilágát is. Kirándulása során közvetlen élményévé válhat a fiókáit rejtőzködni tanító vöcsök-pár, a fészkelő helyét a réti sastól védő sirálycsapat akrobatikus légiparádéja, a rabló csukától riasztott keszegraj menekülő vízfröccsenése, miközben hallgathatja ezernyi béka zengő dalárdáját. Aktuális túra ajánlatainkat az ikonra kattintva olvashatja!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner