12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszafüred
www.tiszafured.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ujvári Imre E-mail:
 Telefon: 0036-59 510-500 Fax: 0036-59 351-701
fazekasság

 fazekasság
Egyedi népművészeti edények és dísztárgyak forma és művészeti gazdagságával várjuk. Ősi fazekastechnikákat és díszítményeket láthat. Termékeinket nemcsak lakásdísznek vásárolhatja, hanem a hétköznapokban is használhatja.
 

Szűcs Imre fazekas mester - Tiszafüred

Telefon szám: +36-59-351-483,+36-70-321-9253
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szűcs Imre
Cím: 5350 Tiszafüred, Belsőkertsor 4/a
Link: szucsimrefazekas.5mp.eu

         
         
Szűcs Imre, aki elnyerte a Népmuvészet Mestere címet, a tradíciókat megtartva hozott létre egyéni szín- , forma- és díszítményvilágot. Felesége és két lánya, Andrea és Judit is remek kezű fazekasok, ők a népművészet ifjú mesterei. A Szűcs -család műhelye a látogatók előtt mindig nyitva áll. Bemutatókat is tartanak, melyek során az érdeklődők a szakmai fogások minden részletébe betekintést nyerhetnek. A házuk melletti bemutató teremben tekinthetők meg Szűcs Imre és lányai pályadíjas művei. Műhelyükben lévő készletükből bárki vásárolhat, és egyedi megrendeléseket is felvesznek. 50 éves munkássága elismeréséül Szűcs Imre megkapta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner