12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bakonygyepes (Ajka)
www.ajka.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SCHWARTZ BÉLA E-mail: ajkaphiv@ajkanet.hu
 Telefon: +36-88-521-100 Fax: +36-88-212-794
horgászat, horgásztó

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Széki-tó

Telefon szám: +36-30 714-2793
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Varga András
Cím: Ajka-Bakonygyepes, külterület
Link: www.szekito.eu

         
         
A 68 ha-s Székpusztai víztározó a Széki-tó a Bakony és a Kisalföld találkozásánál, a Somló-hegy lábától nem messze, a 8-as számú főút mellett, Ajka-Bakonygyepes és Devecser városa között található. Ajka-Bakonygyepes irányából 5,2 km-re jobbra, Devecser felől 3,6 km után balra lekanyarodva közelíthető meg. A 88-89-es km szelvény között tábla segíti az eligazodást.1983-ban megalakult horgász egyesületünk. Telepítés évi közel 600q nagyrészt ponty és amur valamint keszeg, kárász, süllő, csuka, nagytestű ponty. A tó mindkét oldalán jól járható köves úton közelíthetőek meg a horgászhelyek. Mederviszonyai nagyon változatosak. A hosszabb ideig horgászóknak a halőrháznál WC és zuhanyzó és faház áll rendelkezésükre. Található még fedett pihenő, tűzrakó hely, vízcsap és gyerekeknek homokozó és hinta. Látogassa meg vizünket, a Széki- tavat.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner