12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Cserépfalu
www.cserepfalu.hu
Köszöntjük a Kedves Látogatókat! A gyönyörű Bükkaljai településünkön Cserépfalun rövid idő alatt kiépítettük a falusi, ifjúsági és borturizmust. Rengeteg látnivalónk csokorba rakva, kedvelt programokon keresztül fedezhetők fel, kóstolhatóak kellemes savakkal rendelkező fehér és vörös boraink, díszesen faragott, szép pincékben. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csendes Péter E-mail: polgarmester@cserepfalu.hu
 Telefon: +3630-985-0900 Fax: +36-49-423-132
múzeum

 múzeum
 

Suba-Lyuk Múzeum és Látogatóközpont - Cserépfalu

Telefon szám: +36-30 958-9970
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3413 Cserépfalu, Hórvölgy eleje
Link: www.facebook.com/subalyukmuzeumeslatogatokozpont

         
         
Cserépfalu határában, a Subalyuk felé vezető úton megépült a Látogatói Központ, ahol az ősember maradványait, életkörülményeit figyelhetjük meg. A Neandervölgyi ősember világhírű leletének I. számú másolatai is itt találhatók. A Kaptárkövek és a barlanglakások is láthatók. Emellett van kerékpárkölcsönző, bográcsozóhelyek, konferenciaterem, ajándékbolt, filmvetítés, étterem-kávézó. Nyitva tartás: Keddtől-vasárnapig 10:00-16:00 között. Belépőjegyek árai: Felnőtt: 450 Ft, gyerek: 250 Ft, Családi (2 felnőtt, 2 gyerek): 1100 Ft, Csoportos (10 főtől): 250 Ft/fő.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner