12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sopron
www.sopron.hu
Sopron a múzeumok városa – múzeumváros. A gótikus, barokk és reneszánsz építészeti megoldások mellett itt egyszerre jelen van a borpincékkel kialakított falusias városrészek hangulata is. A múzeumok és gyűjtemények értékes kiállítási anyagai teljes körű képet adnak Sopron történelmi emlékeiről, gazdag kultúrájáról és élénk művészeti életéről. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Farkas Ciprián E-mail: jegyzo@sopron-ph.hu
 Telefon: 0036-99 515-160 Fax: 0036-99 515-163
borkóstoló

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Stubi borozó - Sopron

Telefon szám: +36-99 312-956
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Döbrösi Tamás
Cím: 9400 Sopron, Balfi út 16.
Link: stubisopron.hu

         
         
Sopron belvárostól nem is messze, sőt mondhatni a peremén, a Balfi úton húzódik meg egy családias, hangulatos kis borozó a Stubi borozó. Ami azonban sokak számára szintén érdekes lehet, hogy a STUBI konyhájából akár házhoz is rendelhetjük az ebédünket, ahol a heti kínálatból választhatunk és akár telefonos, akár internetes rendelésre is lehetőség van.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner