12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Karcag
www.karcag.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dobos László E-mail: phkarcag@ph.karcag.hu
 Telefon: 0036-59-500-610 Fax: 0036-59-311-998
uszoda, strand

 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Strand, Uszoda, Kemping - Karcag

Telefon szám: 0036-59-312-353 30-412-2344
Fax szám: 0036-59-313-777
Cím: 5300 Karcag, Fürdő út 3.
Link: www.akacligetfurdo.hu

         
         
A város nyugati részén található a gyógyvizű strandfürdő mely egész évben várja látogatóit. Nyáron öt nyitott medencével - melyből egy uszoda - télen egy nyitott medencével és egy fedett uszodával üzemel. A sportoláshoz nyáron rendelkezésre áll egy kispályás futballpálya, röplabdapálya, és lehetőség van asztaliteniszezésre is. A gyógyvíz nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos és igen sok ásványi anyagot tartalmazó hévíz, így összetételénél fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések kezelésére, nőgyógyászati panaszok enyhítésére és egyes bőrbetegségek gyógyítására. Szolid belépő árak, időszakos és napi kedvezményes belépők!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner