12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Soponya
www.soponya.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szücs Norbert E-mail: hivatal@soponya.hu
 Telefon: +36-22 587-009 Fax: +36-22 450-022
horgászat, horgásztó,    internet,    kastély, kúria,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    védett ritkaság

 internet
 

Soponyai Teleház

Telefon szám: 0036-22-587-003
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bencsik Károlyné Éva
Cím: 8123 Soponya, Petőfi út 158.
Link: www.soponya.hu

TELEHÁZ Soponya Egyesüle által működtetett teleház, internet elérhetőséggel.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Zichy kastély és parkja Soponya

Cím: Soponya
Link: www.soponya.gportal.hu

A Zichy család kastélya az 1740-es években épült. A kastélyhoz egy 47 hektáros angolpark tartozik, ami eléggé elhanyagolt állapotban van. Az épületben 1959-1999. között gyermekotthon működött. Jelenleg a Kincstári Vagyoni Igazgatóság befektetőket keres az épületegyüttes hasznosítására. A kastély nem látogatható!
 szálláshely
 

Fácános Hotel Soponya

Cím: 8123 Soponya, Fácános erdő
Link: www.facanoshotel.hu
Telefon szám: +36-22 510-500
Fax szám: +36-22 502-126
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A vadászház, szálláskapacitásának és szolgáltatásainak 2007. évi bővítése után, Fácános Hotel néven megnyitotta kapuit egyéni vendégei és üzleti partnerei előtt. A Fácános Hotel 2007. október óta számos rendezvénynek adott otthont, köztük szakmai továbbképzéseknek, partnertalálkozóknak, termékbemutatóknak, családi napoknak.
 templom
 

Római katolikus templom Soponya

Cím: 8123 Soponya, Petőfi Sándor u. 193.
Link: www.szfvar.katolikus.hu
Telefon szám: +36-22 450-005

Soponya római katolikus temploma 1959-ben épült.


Református templom Soponya

Cím: 8123 Soponya, Petőfi Sándor u. 26.
Telefon szám: +36-22 450-435

 
Soponya torony nélküli református temploma 1720-ban épült, az 1793-ban emelt tornya a második világháborúban megsemmisült. A templom mellett fa harangláb áll. Kívül-belül felújították 1993-97 között.
 védett ritkaság
Magyarország védett természeti értéke. Előfordulása különös gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Sárvíz-völgye Természetvédelmi Körzet

Cím: Soponya, külterület
Link: www.soponya.gportal.hu

A környék legszebb látnivalója a községtől keletre húzódó Sárvíz-völgye TK, mintegy 15 000 hektár erdős, ligetes táj, számtalan természetes tavacskát, mesterséges halastavat rejt. Ez az elbűvölő vidék igazi vadász és horgászparadicsom, ahol több mint száz madárfaj költ a tavakon és környékükön. Madárvonulás idején több tízezres létszámban szállják meg a tavakat és környéküket a vetési ludak, a nagy lilikek, és a különböző récefajok. Ez a sok szárnyas pedig vonzza a ragadozó madarakat.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner