12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Somogyzsitfa
www.somogyzsitfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Nagy László Ottó E-mail: zsitfa@level.datanet.hu
 Telefon: +36-85 310-323 Fax: +36-85 310-323
kastély, kúria,    sétáló utca, városkép,    templom,    vár, várrom

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Véssey-kastély, katélypark

Cím: 8734 Somogyzsitfa-Szőcsénypuszta Ady E. u. 8.
Link: www.somogyzsitfa.hu

A Véssey-kastély Parkja csodálatos élményt nyújt. A bejáratnál jobbról és balról is jegenyefák fogadnak. Szemben a 120-130 éves hársfasor a tanműhelyek felé vezet, de közben fiatal tölgyfákat veszünk észre
 sétáló utca, városkép
 

Somogyzsitfa település

Cím: Somogyzsitfa
Link: www.somogyzsitfa.hu

Somogyzsitfa a Marcalitól vezető közút balatonszentgyörgyi elágazásánál már elkezdőik a falu, ahol egy különálló településrész, Szőcsénypuszta családi házai szegélyezik az országutat.
 templom
 

Római katolikus templom Somogyzsitfa

Cím: Somogyzsitfa
Link: www.somogyzsitfa.hu

Somogyzsitfa római katolikus temploma.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Szőcsény várrom


 
Az egykor mocsarak övezte dombhátra a XVI. század közepén földvárat építettek. Kanizsa elfoglalásakor 1600-ban ezt is elfoglalták a törökök, és egészen 1686-ig megszállva tartották. A vár romjai a Somogyzsitfáról Csákányba vezető köves útról a Marót-völgyi-csatorna mentén vezető földúton közelíthetők meg. Forrás: www.vendegvaro.hu

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner