12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Somogygeszti
 
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csór Zoltán E-mail: somogygeszti@somogy.hu
 Telefon: +36-82/704-394 Fax: +36-82/704-441
híres étterem,    kastély, kúria,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Jankovics - Bésán kastély

Telefon szám: +36-82- 704-396
Fax szám: +36-82- 704-396
Cím: 7455 Somogygeszti, Dózsa Gy. u. 2.
Link: www.kastelyhotel.com

A klasszicista stílusú Jankovics – Bésán kastély 1823-ban épült. A kezdetben kúria jellegű épület 1926-27-es években nyerte el jelenlegi formáját. A felszabadulás után a kastély több célt is szolgált, mígnem 1993-ban megvásárolta a jelenlegi tulajdonos és eredeti állapotába állította vissza. A kert és az épület természetvédelmi területté van nyilvánítva, és a nemzetörökség része. A kastély ma, mint kastélyszálló üzemel.
 szálláshely
 

Gesztenye Kastélyhotel

Telefon szám: +36 82 704 396
Fax szám: +36 82 704 397
Cím: 7455 Somogygeszti, Dózsa György u. 2.
Link: www.kastelyhotel.com
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Somogyi-dombságban, gyönyörű, csendes környezetben található 3 csillagos kastélyszálló várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. Szívesen vállaljuk családi összejövetelek, rendezvények, esküvők, konferenciák szervezését. A hotel étterme egész évben várja kedves vendégeit a hazai és a nemzetközi konyhaművészet specialitásaival. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner