12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Somogyfajsz
www.somogyfajsz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SALL ISTVÁN E-mail:
 Telefon: +36-85/337-073 Fax: +36- 85/337-073
egyedi ritkaság,    kastély, kúria,    múzeum,    templom

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Somogyfajsz Kund kastély

Telefon szám: +36-85 337-146
Cím: 8708 Somogyfajsz, Kastélykert 3
Link: www.somogyfajsz.hu

A Kund Kastély, mely a községben működő Somogy Természetvédelmi Szervezet székhelye. A Szervezet természetvédelmi feladatokat lát el Belső - Somogy jelentős részén. A tulajdonukban van a falu határában lévő fekvő "ősgyep" legelőn tartott szürkemarha gulya. A Kastélyhoz tartozó parkban található a Kund család temetkezési helyéül szolgáló kápolna és kripta.
 múzeum
 

Őskohó Múzeum - Somogyfajsz

Telefon szám: +36-85 337 073
Cím: Somogyfajsz, külterület
Link: www.somogyfajsz.hu

Őskohó Múzeum található Somogyfajsz község határában, közel a halastóhoz. Nyitva tartás: átmenetileg szünetel. Érdeklődni lehet : Somogyfajsz Község Önkormányzatánál ügyfélfogadási időben.
 templom
 

Római Katolikus templom - Somogyfajsz

Cím: Somogyfajsz
Link: www.somogyfajsz.hu

Somogyfajsz Községet nagyrészt római katolikus vallású emberek lakják, a falu temploma az 1900-as évek elején épült, egyedi látnivalót jelentenek a kézi festéssel készült üvegfreskók. A faluban jelenleg nincs önálló plébánia hivatal, fíliaként az Öreglaki Plébániához tartozunk.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner