12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Somogybabod
www.somogy.hu/somogybabod
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Káldi László E-mail: somogybabod@somogy.hu
 Telefon: +36 85 327-114 Fax: +36-85/327-114
ATM / Valutaváltás,    autó, motor,    autó-motorsport,    autós-motoros találkozó,    egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    forrás,    imaház, kápolna,    internet,    mulatság, fesztivál,    sétáló utca, városkép,    szabad építési telkek,    szálláshely,    templom

 autó-motorsport
 

Pünkösdi Off-road fesztivál -Quad

Cím: Somogybabod

Tizenhét évvel ezelőtt rendezték meg az első nemzetközi Off-road fesztivált Somogybabodon. A településen egyébként nagy hagyományai vannak a technikai sportoknak, hiszen motokrosszpálya is volt itt. Az off-road évről-évre nagy sikert arat a terepjárósok körében, az autósok egész Európából felkerekednek, hogy erre a három napra Somogybabodra jöjjenek, de érkezett már Amerikából is terepjárós ide.
 templom
 

Római katolikus templom Somogybabod

Cím: Somogybabod
Link: www.somogy.hu/somogybabod

1971-ben adták át Somogybabod római katolikus templomát, amely az egykori iskolakápolna épületében nyitotta meg kapuit a hívők előtt. A település lakóinak nagy része egyébként katolikus vallású, a többiek több egyéb vallást gyakorolnak. A falu szívében található szép templomépület eredetileg ökumenikus templomnak készült, így a többi felekezet híveinek is tartanak itt istentiszteleteket.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.