12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Somogybabod
www.somogybabod.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Káldi László E-mail: iksztbabod@gmail.com
 Telefon: +36 85 327-203 Fax: +36-85/327-203
autó-motorsport,    egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    forrás,    imaház, kápolna,    internet,    mulatság, fesztivál,    sétáló utca, városkép,    szabad építési telkek,    szálláshely,    templom

 autó-motorsport
 

Babod Offroad Fesztivál

E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Somogybabod
Link: www.babod.hu

A Babod Offroad Fesztivál több mint három évtizede Európa legnagyobb terepjárós eseménye, ahol évről évre csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő biztosítja a sehol másutt e világon meg nem tapasztalható „babodélményt”..
 templom
 

Római katolikus templom Somogybabod

Cím: Somogybabod
Link: www.somogy.hu/somogybabod

1971-ben adták át Somogybabod római katolikus templomát, amely az egykori iskolakápolna épületében nyitotta meg kapuit a hívők előtt. A település lakóinak nagy része egyébként katolikus vallású, a többiek több egyéb vallást gyakorolnak. A falu szívében található szép templomépület eredetileg ökumenikus templomnak készült, így a többi felekezet híveinek is tartanak itt istentiszteleteket.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner