12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sokorópátka
www.sokoropatka.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Bassák Attila E-mail: polg.hiv@sokoropatka.hu
 Telefon: +36-96 488-046 Fax: +36-96 549-049
falusi turizmus,    kiemelt szolgáltató,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Szofi Vendégház - Sokorópátka

Telefon szám: +36-30 9855-854
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 9173 Sokorópátka
Link: www.sokoropatka.hu

Családok, Barátok, Motorosok, Kerékpárosok, Turisták! Töltsétek a szabadidőtöket stresszmentesen és egészséges levegőn a nagyvárosoktól távol „SZOFINÁL” SOKORÓPÁTKÁN a BAKONY LÁBÁNÁL egy IGAZI PARASZTHÁZBAN GYŐRTŐL 25KM-re, közel PANNONHALMÁHOZ. Tiszta 2 szobás, 2 fürdőszobás (zuhany), 1 konyha (teljes felszerelt), nyitott tornácos, bekerített nagy kertes APARTMANHÁZ EGÉSZ évben KIADÓ. MOZGÁSSÉRÜLTEKNEK is kifejezetten kényelmes. Kedvenc háziállataikat is hozhatják magukkal üdülni! Mindez 6 személyig, minden igényt kielégítő!Étkeztetés megoldható!
 kiemelt szolgáltató
 

Gabalyda Bábszínház

Telefon szám: +36-20 9264-144
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 9173 Sokorópátka, Fő út 68.
Link: www.gabalyda.hu
Kapcsolattartó személy: Medvecz J. Attila, Ulviczki Zsuzska

A Gabalyda Bábszínház, Medvecz J. Attila és Ulviczki Zsuzska utcai, vásári mókatársulata. A Gabalyda Műhely a bábszínházi előadások, kézműves foglalkozások, népzenék és táncházak műhelye.
 templom
 

Római katolikus templom - Sokorópátka

Cím: Sokorópátka,
Link: www.sokoropatka.hu

Sokorópátka 1913 őszén lett önálló egyházközség, amikor is a hagyatékból kapott területen megépült a templom és a plébánia. Őseink a templomot a Magyarok Nagyasszonya oltalmára bízták.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner