12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Siklós
www.siklos.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Riegl Gábor E-mail: varoshaza@siklos.hu
 Telefon: 0036-72 579-500 Fax: 0036-72 579-503
vár, várrom

 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Siklósi-, Garai Vár

Telefon szám: +36-72 579-427
Cím: 7800 Siklós, Vajda J. tér 8.
Link: www.siklosivar.hu

         
         
Újra megnyílt a látogatók előtt az 1,6 milliárd forintból részlegesen felújított siklósi vár. Marenics János, Siklós független polgármestere az átadási ünnepségen elmondta, hogy a másfél évig tartó, hazai, európai uniós és a Norvég Alap forrásaiból finanszírozott kivitelezési munkálatok keretében látogatóközpontot építettek, felújították a barbakánt, a felhajtóhidat, a Dorottya-kertet, a várkápolna belső tereit, egyebek mellett kibővítették kiállítóhelyiségeket is. Forrás: Turizmus Bulletin

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner