12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szeged
www.szegedvaros.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: DR. BOTKA LÁSZLÓ E-mail: info@szegedvaros.hu
 Telefon: 0036-62-564-364 Fax: 0036-62-564-341
íjászat

 íjászat
Tökéletes kikapcsolódás a gyönyörű környezetben. Az ősi módszer hagyományos és sportszerű élményével, az erő, a koncentrálás és a vadászat fantasztikus érzését engedi hozzánk. Próbálja ki kialakított területeinket és díszleteinket.
 

Sasíjászok Nomád Hagyományőrző Csoport

Telefon szám: +36-30-239-3029
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Lele János
Cím: Szeged

         
         
Csoportunk névadója Attila hun király elit testőrsége a "Sasíjászok", akik olyan pontosan és tiszta lélekkel lőttek, hogy nem is volt szükségük arra, hogy lássák a célt, nyilaik mégis mindig célba találtak. 2003-ban a Napisten havában alakultunk Szegeden. Célunk a pusztai nomád hagyományok ápolása (szkíta, hun, avar, magyar) politikamentes továbbadása, a népvándorlás, honfoglalás korának bemutatása, harci bemutatók tartása.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner