12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bükkszék
www.bukkszek.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Sági Ferenc E-mail: bukkszek@bukkszek.hu
 Telefon: +36-36 361-013 Fax: +36-36 361-013
gyógyfürdő

 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Salvus inhalatórium - Bükkszék

Telefon szám: +36-30 500-3437
Cím: 3335 Bükkszék, Fürdő út 10.
Link: www.bukkszekfurdo.hu

         
         
A Bükkszéki Gyógy- és Strandfürdő szaunavilágunkban található a Salvus inhalatórium, ahol sűrített levegővel porlasztott, sűrű, sós ködpárát lélegeznek be, ez légúti problémákra jó. Asztma, allergia, bronchitis, croup (krupp) - szindróma és dohányzás okozta panaszokat gyógyít. A sókristályok a belélegzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik: segítik a lerakódott szennyeződések feloldódását. Használata egészséges embernek is ajánlott, mert a bőrön és a légzőszerveken keresztül is felszívódnak a gyógyvíz ásványi anyagai. A Salvus termékek már ükkszékfürdőben is kaphatók. A palackozott Salvus gyógyvíz után már Salvus gyógyvíz permet, valamint Salvus kozmetikumok is kaphatók. A legjobb áron!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner