12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Salgóbánya (Salgótarján)
www.salgovar.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester:   E-mail:
 Telefon: +36-32-417-255 Fax:  
étterem,    falusi turizmus,    Ifjúsági szállás, tábor,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    vár, várrom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Vörösfenyő Apartmanház

Telefon szám: +36-30 3217 810, 30 2196 675
Kapcsolattartó személy: Juhászné Kuris Judit, Juhász György
Cím: 3109, Salgótarján-Salgóbánya, Szapolyai út 3.
Link: www.vorosfenyo-apartman.hu

A Vörösfenyő Apartmanház a Salgó vár lábánál csendes erdei környezetben lévő két igényesen kialakított apartman 2x4 pótággyal 2x6 férőhelyes. Hűvös időben a romantikus hangulatot adó kandalló mellett, szép időben a kertre nyíló nagyméretű teraszon pihenhet. A közelben a vadregényes erdő, a régmúlt korok várromjai és rengeteg látnivaló várja Önöket. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 Ifjúsági szállás, tábor
 

Salgóbányai Ifjúsági Tábor

Telefon szám: +36-30/846-12-98
Kapcsolattartó személy: Pék Róbert
Link: www.salgo.abony.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Salgóbányai Ifjúsági Tábor a Salgó Vár lábánál kellemes erdei környezetben várja vendégeit, mely az Északi-középhegység Cserhát egyik legszebb táján, a Karancs-Medves térségben található, természetvédelmi területen a szlovák határtól 7 km távolságra. 10 db 5 férőhelyes faház 1 db 6 fős faház 1 db 5 fős komfortos faház várja kikapcsolódni vágyó vendégeit. Sátorozási lehetőség is biztosított.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Salgó vára
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Salgóbánya (Salgótarján)

Salgó vára, Salgótarjántól északra, a Salgóbánya településrész feletti 625 méter magas sziklacsúcson – vulkáni kúpon – emelkednek a város egyetlen középkori műemlékének, Salgó várának romjai. A várrom és környéke természetvédelmi terület, gyakori és kedvelt célpontja a Medves vidékére irányuló kirándulásoknak, túráknak. Megközelíthető személyautóval, Salgótarjánból induló helyi járatú menetrendszerinti busszal, illetve a jelölt turistautakon gyalogosan. A vár szabadon látogatható.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.