12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sajógalgóc
www.sajogalgoc.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Jaskó Péter E-mail: vadnapm@legnet.hu
 Telefon: +36-48-355-151 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    sétáló utca, városkép,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vár, várrom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Emléktáblák - Sajógalgóc

Cím: Sajógalgóc

Emléktáblák - Sajógalgóc


Hídavatás emlékmű, emléktábla - Sajógalgóc

Cím: Sajógalgóc

Hídavatás emlékmű, emléktábla - Sajógalgóc
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Galgóc Vendégház - Sajógalgóc

Cím: 3636 Sajógalgóc, Szent István tér 6.
Telefon szám: +3630 535-7919
Fax szám: +3648 505-241
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.galgocvendeghaz.hu

Galgóc Vendégház Sajógalgóc. Újonnan épült modern vendégházunk 2 kétágyas pótágyazható, 2 duplaágyas szobával, 2 fürdőszobával, közös nappalival, teljesen felszerelt konyhával és reggeliző terasszal rendelkezik. A szobákban televízió és vezetékes szélessávú internet biztosított.Baba barát környezetben várjuk a kisgyermekes családokat. Pelenkázó, etetőszék, hempergő, kiságy, baba fürdőkád igény esetén vendégeink rendelkezésére áll. OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 sétáló utca, városkép
 

Sajógalgóc település
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Sajógalgóc
Link: www.sajogalgoc.hu

Sajógalgóc a Putnoki-dombság déli részén, a Sajó bal partján fekszik. A község a Putnoki – dombság kistáján található, alacsony átlagmagasságú, déli, délkeleti csapású völgyekkel felszabdalt medencedombságon épült fel. Jellemzőek a tömegmozgásos folyamatok, formák, a talajerózió ezen a vidéken már különösen intenzív. A Sajó miatt az árvízveszély is nagyobb. A településrők részletes információt az ikonra kattintva olvashat, tölthet le.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Sajógalgóc
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3636 Sajógalgóc
Link: www.szeporszag.hu/Sajógalgóc.telepules

Széchenyi Pihenőkártya ( SZÉP kártya ) elfogadühelyek Sajógalgóc. Részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Római katolikus templom - Sajógalgóc

Cím: 3636 Sajógalgóc, Szent István tér 1.
Link: www.sajogalgoc.hu
Telefon szám: +36-48 512-396

1769 nyarán Eszeterházi püspök befejezte borsod vármegyei egyházlátogatását, Sajógalgócon 24 házból állt a falu. Ebbõl a 24 portából csak egy ház volt katolikus, a többi református. Ez év július 5-én az alsó- és felsõ-borsodi esperesi kerület ülésén a püspök jelenlétében elhatározták, hogy ebben a református megyében a katolikusok lelki gondozására szaporítják a plébániák számát. Ekkor állították fel az egri Káptalan birtokán a sajógalgóci plébániát is. A plébánia felállításakor 18 református elhagyta a falut, helyükbe katolikusok telepedtek le. 1769. október 4-én számukra egy katolikus kápolnát építettek fel, mely után pár évvel késõbb kezdõdött el a templom építése.
 szálláshely
 

Boltíves Vendégház   Info

Cím: 3636 Sajógalgóc, Rákóczi út 31
Link: www.boltives-vendeghaz.hupont.hu
Telefon szám: +3670 247-2005
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Jaskó Csaba

BOLTÍVES VENDÉGHÁZ-Sajógalgóc. Jöjjön el Sajógalgócra egy VADREGÉNYES kis faluba, pihenni, túrázni. Kirándulási célpontnak ajánlom a közelben található Szilvásváradi Nemzeti Parkot, Aggteleki Cseppkő Barlangot, Edelényi kastélyt, Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőt. Borsod megyében,Sajógalgócon található ez a Boltíves vendégház, amely 8 férőhellyel, szobákhoz külön fürdő, nappali, teljesen felszerelt konyha tartozik. Egy 2 ágyas, egy 2 ágyas, és egy 4 ágyas szobából áll. A kertben grillezési, bográcsozási lehetőségek, wifi, internet, 107cm-es ledtv, gyönyörű környezet!! Télen is nyitva!! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner