12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sáta
www.sata.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szalmás Zsoltné E-mail: satahu@gmail.com
 Telefon: +36-48-438-001 Fax: +36-48-538-212
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    falusi turizmus,    kastély, kúria,    programok, rendezvények,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Sátai pihenőház

Telefon szám: 0036-48 438-501
Cím: 3659 Sáta, Külterület
Link: www.sata.hu

A vendégeket 4 szobában, 23 főig tudja fogadni. A külön tárgyalóteremben 30 főig rendezvények, értekezletek tarthatók. A hely alkalmas esküvők, találkozók, rendezvények lebolyolítására. A vendégház 1,5 ha területen fekszik, melyen 50 fő befogadására alkalmas fedett kerthelység és fedett főzési lehetőség (kemence, bogrács) van. Túrázási, sportolási, vadászati lehetőség (vadászlesek pihenőháztól 200 méterre) igény szerint vezetővel is.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

A sátai Fáy-kastély

Cím: Sáta
Link: www.sata.hu

A kastély egyemeletes, timpanonos középrésszel, két szélén kiugró tornyokkal, manzárdtetővel, boltozott szobákkal épült a XVIII. században. Jelenleg a kastély magántulajdonban van, nem látogatható.
 templom
 

Római katolikus templom - Sáta

Cím: Sáta
Link: www.sata.hu

Sáta római katolikus temploma a község közepén, a Kolozsvári, Kossuth és Szabadság utcák találkozásánál található.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner