12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sárisáp
www.sarisap.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kollár Károly Imre E-mail: hivatal@sarisap.hu
 Telefon: +36-33 518-310 Fax: +
egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    horgászat, horgásztó,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    teke, bowling, squash,    templom

 egyházművészet
Csodálatos műremekek a vallás szolgálatában.
 

Kálvária

Cím: Sárisáp

Az 1700-as évek végén épült Kálvária országos hírű, ritkaságnak számító műalkotás. Az elődök hívő lelkülete egy jelentős népi-barokk kálváriát hagyott ránk. A felette elszállt mintegy két évszázad és a háborús sérülések miatt teljes felújításra szorult, (...) amely 2001 januárjától 2003 októberéig tartott.
 templom
 

Római katolikus templom Sárisáp

Cím: 2523 Sárisáp, Fő utca
Telefon szám: +36-33-508-375
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.sarisap.hu

Az 1701-es visitáció jelentése szerint a középkori, Szent Imre tiszteletére szentelt templom romként pusztul el. A Római Katolikus Templomot 1766-ban Szent Imre herceg emlékezetére építik fel újra. A mai templom barokk, műemlék jellegű. A szentély festményét Kákonyi Asztrik ferences szerzetes készítette.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner