12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nézsa
www.nezsa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Styevó Gábor E-mail: hivatal@phnezsa.hu
 Telefon: +36-35-380-101 Fax: +36-35-530 041
kastély, kúria

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Reviczky-kastély - Nézsa

Cím: Nézsa,

         
         
A kastélyt 1801-ben építette gróf Klobusiczky István és Blaskovich Miklós. Később több tulajdonosa is volt az épületnek, az úrilaknak. A kastély utolsó előtti tulajdonosa Reviczky Tibor dr, az utolsó tulajdonos pedig Durneiss báró volt. A II. világháború idejében, 1945-ben a kastélyban orosz kórház működött. A háború befejezése után a környék lakói, -látván, hogy a kastélyt senki nem őrzi- kifosztották. A kastély rombolásra volt ítélve, de szerencsére nem történt meg, így jelenleg is látható ez a szép épület, mely a felnövő nemzedék oktatásának ad helyet.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner