12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bükkzsérc
www.bukkzserc.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Vasas Csaba E-mail: polgarmester@bukkzserc.hu
 Telefon: +36-49-523-011 Fax: +36-49-423-623
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Retro Vendégház Bükkzsérc

Telefon szám: +36-30 453-0142
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Boldizsárné Poczik Anita
Cím: 3414 Bükkzsérc, Rákóczi u. 125.
Link: retrovendeghaz.ewk.hu

         
         
Három szoba (egyenként 4 személyesek), egy konyha teljes felszereltséggel, és egy fürdőszoba várja a pihenni vágyókat. A nagy füves udvaron kedvenc kutyájával, cicájával játszhat, futkározhat. Esténként tüzet rakhat, bográcsozhat. A közeli hegyek, erdők a kirándulásoknak kiváló helyszínei lehetnek. Télen szánkózhat síelhet kedvére a lankás dombokon. Fél óra alatt elérheti Eger városát, és a Matyóföld szívét Mezőkövesdet. Bogácson ( hat kilométerre a vendégháztól) lubickolhat a termálvízben.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner