12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Abaújlak
 
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: POLLÁK ISTVÁN ZOLTÁN E-mail: hszaonk@t-online.hu
 Telefon: +36-46/444-201 Fax: +36-46/444-201
szálláshely

 szálláshely
 

Rejtekadó Ifjúsági Tábor   Info

Telefon szám: +36 30 257 2566
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Teleki Mónika
Cím: 3815 Abaújlak, Völgy u.38.
Link: www.szanticska.eu

         
         
Az erdei iskola a falu utolsó telkén kapott helyet, ahol tavasztól őszig hat telepített sátor, foglalkoztatók, étkező, fürdőház várja az általános- és középiskolás diákokat. Az erdei iskola programjában a gyerekek megismerkedhetnek egy családi gazdaság mindennapjaival, a ház körüli teendőkkel. A négyhektáros területen gyümölcsös, szőlő, konyhakert és fűszernövény kiskert, valamint háztáji állatok, kecske és póniló található. A háziak igény szerint – akár szabad tűzön is – biztosítanak étkezést, amelyhez a családi gazdaság nyújtja az alapanyagokat. Családokat, iskolai osztályokat, nagyobb baráti-, vagy vadász társaságokat egyaránt szívesen látnak, de továbbképzések, művésztáborok számára is kitűnő helyszínt nyújt a tábor.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.