12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Regéc
www.regec.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Bakos Ferenc E-mail: polgarmester@regec.hu
 Telefon: +36-46-387-533 Fax: +36-46-387-533
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vár, várrom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Kereszt - Regéc

Cím: Regéc, Templom kert
Link: www.regec.hu

Kereszt - Regéc.


Kisrákóczi Zrínyi Ilonával

Cím: Regéc
Link: www.regec.hu

1998-ban Nemes Sándor fafaragó művész által faragott Zrínyi Ilona és az ifjú II. Rákóczi Ferenc szobor Regécen található.
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Országos Kék-túra - Regéc

Cím: Regéc, külterület
Link: www.regec.hu

Regécen keresztezik egymást a kék-zöld-piros túra útvonalai.A túra útvonalakon csodálatos környezetben el lehet jutni Telkibánya, Kéked, Háromhuta, Füzér, Hollóháza településekre.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Veronika Panzió - Regéc

Cím: 3893 Regéc, Fő út 45.
Link: www.regecveronikavendeghaz.hu
Telefon szám: +3646 709-709; +36930 925-0084
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Köszöntjük a Kedves Olvasót Regécen, ebben a 800 éve alapított 120 lelkes kicsiny településen. A község a Zempléni hegység nyugati lábánál található. Ide hívjuk Önt a település központjában újonnan épült Veronika Panzióba, ahol reméljük hamarosan üdvözölhetjük. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 sétáló utca, városkép
 

Képek a településről - Regéc

Cím: Regéc
Link: www.regec.hu

Regéc az oklevelek tanúsága szerint 800 éves. Az egy utcás kisközség máig megőrizte eredeti formáját, az erdőtelkes sorfalu jellemző vonásait.
 templom
 

Római katolikus templom - Regéc

Cím: Regéc
Link: www.regec.hu

A regéci Római Katolikus templomban ami 1904-ben épült, kettő harang található, a néphagyomány szerint mindkét harang a várból lett lehozva, annak elpusztítása után, a nagyobbat, amit Rákóczi harangként emlegetnek, 1906-ban a haranglábról leakasztván díszkísérettel vitték Kassára a Fejedelem hazahozott hamvainak újratemetésére.


Görög katolikus templom - Regéc

Cím: Regéc
Link: www.regec.hu

A Görög katolikus templom 1956-ban épült, annak haranglába szintén ekkor készült el. Ma a haranglábban két harang található, a nagyobbat 1956. augusztus 6-án szentelték fel a templommal együtt.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Regéc vára - Rákóczi vár
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Regéc
Link: www.regec.hu

Szabálytalan alaprajzú, belsőtornyos hegyi várak kategóriájába tartozik. I. Rákóczi Ferenc özvegye, Zrínyi Ilona itt nevelte öt éves koráig fiát, II. Rákóczi Ferencet. A Rákóczi szabadságharc bukása után 1715-ben felrobbantották. Részletes információ az ikonra kattintva olvasható.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner