12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Rakamaz
www.rakamaz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Bodnár László E-mail: onkormanyzat@rakamaz.hu
 Telefon: 0036-42-371-495 Fax: 0036-42-371-128
híres étterem,    horgászat, horgásztó,    íjászat,    imaház, kápolna,    internet,    kemping,    mulatság, fesztivál,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Gösser Étterem - Rakamaz

Telefon szám: +36-42-371-892
Cím: 4465 Rakamaz, Kossuth út 1.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a 37-es út mellett található elegáns, exkluzív éttermünkbe. Étel és italkülönlegességek, akár 70 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Tiszanagyfalui (Rakamazi) Nagy-Morotva

Telefon szám: +36-70-255-8177
Cím: Rakamaz, külterület
Link: www.fischinfo.com/areaf/24.htm

Kezelő: Tiszanagyfalui HE és a Rakamazi Kormorán HE. Napijegy váltható: a községben: a Puhl kocsmában (Kossuth út), és az egyesület székhelyén: Árpád út 16.
 íjászat
Tökéletes kikapcsolódás a gyönyörű környezetben. Az ősi módszer hagyományos és sportszerű élményével, az erő, a koncentrálás és a vadászat fantasztikus érzését engedi hozzánk. Próbálja ki kialakított területeinket és díszleteinket.
 

Aranyos Leventéi Íjász Egyesület

Cím: Rakamaz
Link: www.rakamaz.hu
Kapcsolattartó személy: Posta Pál

Az egyesület honfoglaláskori hagyományőrző íjász tevékenysége 2000. szeptemberébe nyúlik vissza. 5 felsős fiúval kezdtük az edzéseket az iskola tornatermében. A gyerekeket elkísérték a szülők, akik kedvet kaptak ehhez a tevékenységhez. 2002. tavaszára már 20 főt számolt a csapat. A szülők, mint pártoló tagok mindenhova kísérték a gyerekeket. A versenyek, túrák családi „ vállalkozássá” nőtték ki magukat A csapat korosztály szerinti megoszlása : 4 évestől 50 évesig mindenféle korosztály képviseltette magát.
 imaház, kápolna
 

Kálvária Kápolna - Rakamaz

Cím: Rakamaz
Link: www.rakamaz.hu

1944. november 1-én a visszavonuló német katonák felrobbantották a Kálvária-kápolnát, amit csak 1954-re sikerült helyreállítani.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Tisza-Kemping - Rakamaz

Cím: 4465 Rakamaz, Szent István út 116.
Link: www.tokajtiszakemping.hu
Telefon szám: +36-20-371-5911
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szojka József

A Rakamazi (Tokaj) Tisza-Kemping minden év április 20-tól október 10-ig non-stop nyitva áll.
 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Hegyalja Fesztivál Rakamaz-Tokaj, 2014

Cím: Rakamaz
Link: www.hegyaljafestival.hu

A Hegyalja Fesztivál területén folytatott és tervezett munkálatok következtében az idei Hegy’ elmarad. A végsőkig küzdöttünk ennek elkerülése érdekében, de sajnos a döntés elkerülhetetlenné vált. Nincs olyan lehetőség, amellyel megváltoztathatnánk a dolgok állását. Forrás: 2014.03.26. www.facebook.com/hegyaljafesztival?fref=ts
 programok, rendezvények
 

Rakamazi Jonagold Almafesztivál és Vásár

Cím: Rakamaz
Link: fesztival.itthon.hu

Rakamazi Jonagold Almafesztivál és Vásár 2010.10.10 A helyben termesztett almák, almafajták bemutatása, vására. Almatermesztési szinpózium. Egész napos kulturális program kicsiknek és nagyoknak. Almás gasztronómiai különlegességek: almás palacsinta, alma bólé, almás csirkemell, flambírozott alma, almás pite, bio almalé és még számos almás finomság.
 templom
 

Római katolikus templom - Rakamaz

Cím: 4465 Rakamaz , Szent István u. 135.
Link: www.rakamaz.hu
Telefon szám: +36-42-371-041

Rakamazi római katolikus templom (modern) Szocreál(!) stílusú templom, amely az 1944-ben felrobbantott régi templom helyére épült 1951-60 között.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner