12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tállya
www.tallya.hu
Tállya a Tokaj – Hegyaljai borvidék egyik legősibb szőlőtermesztő, borászattal foglalkozó községe, a királyi borok hazája. A csodás természet, az éghajlat, az itt élő emberek szorgalma, szaktudása, vendégszeretete valamint a borral szembeni magas minőségi elvárások tették nemzetközileg és országosan is méltán híressé a hegyaljai bort. Tegye meg, hogy helyben tapasztalja meg mindezt! Ehhez kínálunk Önnek és kedves Családjának az igényeknek megfelelő szintű szállást, ízletes ételeket, borokat, barátságos és vendégszerető embereket.
 Polgármester: OSIKA JÓZSEF E-mail: tallya@t-online.hu
 Telefon: 0036-47-398-024 Fax: 0036-47-398-024
borospince

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Rózsa Pincészet - Tállya

Telefon szám: +3647 398-139; +3620 553-4981
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Rózsa György Péter
Cím: 3907 Tállya, Rákóczi utca 11.
Link: rozsapince.hu

         
         
A Rózsa Pincészet a család hagyományainak megfelelően, kiváló borokat kínál a több, mint 500 éves hatalmas, zegzugos pincerendszerben. Egyszerre 60 fő részére tudunk borkóstolást, valamint igény esetén meleg és hideg étkezést biztosítani. Vendégeinket nyolc féle tokaji borral ismertetjük meg, amelyek között a különböző furmint borok és szamorodni fajták mellett legfontosabbak a különleges minőségű aszú borok. Szeretettel várunk minden borbarátot, aki szereti és tiszteli ezt a finom nedűt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner