12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Komlóska
www.komloska.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Haluska Szilvia E-mail: komloska@t-online.hu
 Telefon: +36-47 338-127 Fax: +36-47 538 013
vár, várrom

 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Pusztavár, Solymos vára - Komlóska
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Komlóska, külterület

         
Komlóska vára Történelmi Tokaji Borvidék északi, valamint a Zempléni Tájvédelmi Körzet déli határán elhelyezkedő község vára - Solymos vára - a komlóskai medence déli bejárata fölött magasodó meredekhegy csúcsáról őrizte egykor az itt élôk nyugalmát. Az aránylag hamar magára hagyott és pusztulásnak indult erődítményt a nép késôbb Pusztavárnak nevezte el, és ezen a néven 1680-ból ismert írásos említése. Részletes információ az ikonra kattintva olvasható. Fotó: www.eszakivarak.hu/magyarul/komloska-3.htm

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner