12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pusztaszőlős (Kaszaper)
www.kaszaper.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kun László E-mail: kaszaper@kaszaper.hu
 Telefon: +36-68 423-000 Fax: +36-68 423-000
kastély, kúria,    kiemelt szolgáltató,    sétáló utca, városkép

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Weinckheim-kúria - Pusztaszőlős

Cím: Pusztaszőlős - Kaszaper
Link: programtippek.hu

Megmentették a lebontástól és a pusztulástól a régi Weinckheim-kúriát, ahol 2004. nyarára 14 férőhelyes szociális otthon létesült.
 kiemelt szolgáltató
 

Szőlős Idősek Otthona - Pusztaszőlős

Cím: Pusztaszőlős - Kaszaper
Link: www.freeweb.hu/kaszaper/szolosotthon/index.html
Telefon szám: +36-68 423-000

A Szőlős Idősek Otthona a 174 lakosú Pusztaszőlős központjában, ősfákkal övezett parkban, az egykori Wenckheim-kúriából átalakított épületben kapott helyet. A közös fürdõszobákkal, nappalival és egyéb közösségi terekkel rendelkezõ épületben egy és kétágyas, szépen berendezett szobákba várják a lakókat az otthon szakképzett dolgozói. Az intézmény modern gyógyászati segédeszközökkel felszerelt, így bármilyen egészségi állapotban lévõ lakó számára tudjuk biztosítani a szükséges gondozást, ellátást.
 sétáló utca, városkép
 

Pusztaszőlős

Cím: Pusztaszőlős - Kaszaper

Pusztaszõlõs 2000-ben népszavazással csatlakozott Tótkomlóstól Kaszaperhez, 174 fõvel, s ekkor kezdõdött meg a korábban gazdátlan és elhanyagolt településrész fejlesztése, a két év alatt több mint 100 millió Ft-os ráfordítással. Kiépült a gáz- és vízvezeték-hálózat, elkészültek a szennyvízcsatorna-hálózat tervei, és egy régi épület felújításával és átalakításával három szociális bérlakás épült. Megmentették a lebontástól és a pusztulástól a régi Weinckheim-kúriát, ahol 2004. nyarára 14 férõhelyes szociális otthon létesült.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner