12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pogány
www.pogany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: DRAGOVÁCZ ÁGNES E-mail: pogany@tvn.hu
 Telefon: +36-72/425-465 Fax: +36-72/425-465
egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    fazekasság,    horgászat, horgásztó,    múzeum,    programok, rendezvények,    repülőtér,    sétáló utca, városkép,    sétarepülés,    templom

 fazekasság
Egyedi népművészeti edények és dísztárgyak forma és művészeti gazdagságával várjuk. Ősi fazekastechnikákat és díszítményeket láthat. Termékeinket nemcsak lakásdísznek vásárolhatja, hanem a hétköznapokban is használhatja.
 

Hentes Vigh Gyula fazekas

Telefon szám: +36 72 425 598
Cím: 7666 Pogány, Kossuth L. u. 30/b.
Link: www.pogany.hu

Hentes Vigh Gyula fazekas
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Pogányi-tó (horgászhely)

Cím: 7631 Pécs – Reménypuszta
Link: www.poganyito.hu

A falu szélén, 1972-ben völgyelzáró gáttal létesítették horgásztavat, amely a rendezett környezetéért Széchenyi-emlékplakettet is kapott. A tó az üzemelési engedélyét 1977-ben kapta meg, így ha csak innen számolnánk létezését, a víz akkor is már túl lenne a harmadik x-en. Kezelő: Tavasz HE, Pogány
 programok, rendezvények
 

XI. Káposzta Nap

Cím: Pogány
Link: www.pogany.hu

Pogány horvát falu, Baranya vármegyében, völgyben, szétszórva. Lakja 730 katolikus, kik nem éppen szorgalmasok, hanem káposztából sok pénzt bevesznek. Ez volt a mottója a XI. Káposzta Napnak, Pogány nevezetes ünnepének, 2007. szeptember 29-én, szombaton. Rendezvényünket a Pécsi Többcélú Kistérségi Társulás támogatta.
 repülőtér
Felkészült fogadószemélyzet, technikai háttér, kedvező feltételek és kiegészítő komfort szolgáltatások segítik az érkezőket és indulókat. További információ itt:
 

Pécs-Pogány Airport

Cím: 7666 Pogány, repülőtér
Link: www.airportpecs.hu
Telefon szám: +36-72/526-140
Fax szám: +36-72/526-144

Pécs-Pogány Airport. Pécs-Pogány repülőtér megközelíthetősége: Pécs belvárosából az 58-as számú főúton (Harkány irányába) közelíthető meg. A repülőtér a város határától kb. 6 km-re fekszik az út bal oldalán.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner