12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Verseg
www.verseg.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Józsa Csaba E-mail: polgarmesterihivatal@verseg.hu
 Telefon: 0036-28 438-769 Fax: 0036-28 569-630
kastély, kúria

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Podmaniczky - Hatvany Deutsch-kastély - Verseg

Cím: 2174 Verseg-Fenyőharaszt
Link: www.fenyoharasztikastelyszallo.hu

         
         
A kastély 1805-ben épült klasszicista stílusban. Mai formáját 1868-ban nyerte el, báró Podmaniczky Leventének köszönhetően, aki romantikus stíluselemek felhasználásával átépítette és kibővitette. A századfordulón 1000 kötetes könyvtár, régi fegyver-, porcelán-, és értékes acélmetszet gyűjtemény díszitette a kastélyt. Az 500 db angol, német és németalföldi régi acélmetszete között, ritkaság számba menő színes metszetek, magyar vonatkozásúak, valamint egy szép Alt-Wien-gyűjtemény is helyett kapott. A felújított kastély ma Kastélyszállóként működik.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner