12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pocsaj
www.pocsaj.hu/index.php
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szőlősi Roland E-mail: pocsajph@t-online.hu
 Telefon: +36-54 415-021 Fax: +36-54 415-024
egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    sétáló utca, városkép,    templom,    vár, várrom

 egyedi ritkaság
 

Laponya-domb

Cím: Pocsaj, külterület

Az Ér Pocsajnál torkollik a Berettyóba. Ha az Alföldi kék-túra útjelzéseit követve a gáton elindulunk keletre, a Tövises utáni hídnál (kb. 5-6 km) egyedülálló természeti jelenséget, a Laponya-halmot fedezhetjük fel. Forrás: vendegvaro.hu
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Faluház Pocsaj

Cím: Pocsaj, Árpád utca
Link: www.pocsaj.hu

Az 1856-ban épült régi típusú parasztházat – ma tájház – néhány éve vásárolta meg a helyi önkormányzat, előtte Szakállas Matild tulajdonát képezte.
 templom
 

Görög katolikus templom - Pocsaj

Cím: Pocsaj
Link: www.pocsaj-bedo-egyhazkozseg.info

Pocsaj 1743-ban felszentelt görög katolikus temploma a harmadik, amely máig is áll. Talán az is elképzelhető, hogy 43 esztendeig épült ez a templom! Mások szerint a mai templom csak 1778 körül készült el, melyet többször is tataroztak, utoljára 1984-ben.


Református templom - Pocsaj

Cím: Pocsaj
Link: www.pocsaj.hu

Pocsaj késő barokk stílusúreformátus temploma 1801-09 között épült.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner