12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Egerszalók
www.egerszalok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat! Kívánjuk, hogy érezzék jól magukat Egerszalókon, fedezzék föl Egerszalók és a környék kincseit, látogassák végig a Mátra és a Bükk kirándulóhelyeit, gyógyfürdőit és kóstolják meg a borvidék finom nedűit!
 Polgármester: Varga István E-mail: info@egerszalok.hu
 Telefon: 0036-36-474-332 Fax: 0036-36-474-366
étterem

 étterem
 

Piroska Étterem és Vendégház - Egerszalók
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-36-474-040,+36-30-627-8339
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kiss István
Cím: 3394 Egerszalók, Ady E. u. 40-42.
Link: www.panziopiroska.hu

         
         
Egerszalók központjában családias hangulatú vendéglőnkben, hagyományos ízekkel, kellemes kiszolgálással várjuk vendégeinket! Házias jellegű konyhával működő éttermünket 2005-ben alakítottuk ki. Az étteremben 4 különböző helyiség található, amelyben 100 fő elhelyezésére van lehetőség. Nyári időszakban további fedett terasz várja az idelátogatókat. A kerthelyiség mellett található kemencében készülő finom ételek idevonzzák a faluba látogatókat. Az étlapon található fogások mellett pizza specialitások is megtalálhatók, illetve a nyári időszakban fagylaltot is kínálunk vendégeinknek. A finom ételek mellé a saját termelésű házi borainkat ajánljuk. Éttermünk nyáron és télen egyaránt 9 – 22 tart nyitva a hét minden napján. Éttermi fogyasztásra Erzsébet utalvány is felhasználható!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner