12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Jásd
www.jasd.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Győry Tünde E-mail: jasdonk@invitel.hu
 Telefon: +36-88-494-001 Fax:
szálláshely

 szálláshely
 

Pintér-ház   Info

Telefon szám: +36-88 494-091
Fax szám: Mobil: 30/648-6720
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Pintér Mihályné
Cím: 8424 Jásd Kossuth u. 170.

         
         
A Bakony egyik szép völgyében várunk mindenki, aki pihenésre, kikapcsolódásra vágyik. Ez a kis falu a csend és a nyugalom szigete. Egészséges, tiszta levegõje alkalmas a túrázásra, felüdülésre. Gyalog és kerékpáron kellemes túrákat tehet a helyi és környékbeli települések látnivalóihoz a jelzett kéktúra útvonalakon. A szállás egy különálló családi ház, kerttel, parkolási lehetõséggel. A ház csendes, nyugodt környezetben fekszik, 2+fél szoba, konyha, 2 fürdõszoba áll a vendégek rendelkezésére. Babával, kisgyermekkel érkezõk számára etetõszéket, kiságyat, fürdõkádat, járókát, babyphone-t, játékokat biztosítunk.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.